Forenede Service fyrer topdirektør

Ledelse

07/08/2015 15:59

Nick Allentoft

Direktøren for Danmarks næststørste rengøringsselskab, Forenede Service, er blevet fyret, skriver Fagbladet 3F.

Det drejer sig om den erfarne erhvervsmand Steen Gede, der siden juni 2012 har været direktør for selskabet med godt 2.000 medarbejdere og en omsætning på omkring 950.000 millioner kroner om året. Forenede Service er en del af koncernen Forenede, der er ejet af Kirsten Krogh og hendes børn Marianne og Michael Krogh.

Steen Gede bekræfter, at han er blevet opsagt.

- Jeg tiltrådte som administrerende direktør i 2012, da virksomheden var i krise, såvel imagemæssigt som indtjeningsmæssigt. Virksomheden er nu ordentlig og velfungerende med stadig bedre resultater år for år. Organisationen er nu stabil og målrettet med mange gode medarbejdere på alle niveauer. Min oprindelige opgave er løst, skriver Steen Gede i en mail til Fagbladet 3F og fortsætter:

- Jeg ønsker at komme videre til andre udfordringer. Det er et ønske, som familien Krogh deler med mig. Derfor har vi aftalt min opsigelse. Der er intet dramatisk heri, men vi kommunikerer simpelthen på forskellige frekvenser og taler derfor ofte forbi hinanden. Det er bedst for alle parter at skilles i fordragelighed.

Koncerndirektør i Forenede, Carsten Clement, beklager i en skriftlig kommentar til Fagbladet 3F afskeden med Steen Gade.

- Det er med beklagelse, at vi siger farvel til Steen Gede, og vi vil gerne takke ham for hans store indsats i sine tre år som administrerende direktør i Forenede Service, udtaler Carsten Clement.

Mest Læste

Annonce