Ny analysechef i Tænketanken Cevea

Ledelse

18/2/15 1:57

Suleman Haider

Analysechefen Jens Jonatan Steen Madsens afløser er fundet.

Ph.d. i Industriøkonomi, 48-årige Frank Skov, er tiltrådt som ny analysechef i Tænketanken Cevea. 

Frank Skov Kristensen har bl.a. arbejdet med erhvervsanalyse og virksomhedsstrategi som både chefkonsulent, senior trader, områdechef og forsker i blandt andet Dong, WIIS, Teknologisk Institut og på Aalborg Universitet.

”Frank Skovs konkrete erfaringer passer perfekt til Ceveas målsætninger om at styrke udviklingen af politiske ideer og konkrete løsninger. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Frank Skov omkring mange af de centrale udfordringer, det danske samfund står overfor. Frank er særligt stærk på økonomiske områder som vækst og erhvervspolitik, og han vil derfor kunne styrke vores indsats ift. at lave analyser og foreslå politik, som kan sikre, at vi også i fremtiden har et  sundt dansk arbejdsmarked, hvor danskerne kan tjene en ordentlig løn”, siger Kristian Weise, direktør i Tænketanken Cevea.

Tænketanken Cevea har været igennem en rivende udvikling de seneste år og er i dag en tænketank, der både producere analyser, udvikler løsninger for samfundets udfordringer og leverer konkrete bidrag til det styrkede fællesskab gennem uddannelse af meningsdannere, kampagner, organisations- og ledelsesudvikling. Der er i dag 15 fuldtidsmedarbejdere. De kommende år er det særligt velfærd og fremtidens arbejdsmarked, som vil være fokus i analyse- og politikarbejdet.

”Jeg er utrolig glad for, at have fået muligheden for at bidrage til det væsentlige arbejde Cevea satte i gang for en håndfuld år siden. Min erfaring fra forskningsverden og arbejdet med at skabe vækst og arbejdspladser ligger i lige linje med Ceveas politiske mål om at styrke det danske samfund med udgangspunkt i samarbejde og stærke fællesskaber. Det er nogle store udfordringer, der venter Danmark forude, og jeg ser frem til at være med til at levere svar på dem sammen med de øvrige dygtige folk i Cevea”, siger Frank Skov, analysechef i Tænketanken Cevea.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.