Ny analysechef i Tænketanken Cevea

Ledelse

18/02/2015 14:57

Suleman Haider

Analysechefen Jens Jonatan Steen Madsens afløser er fundet.

Ph.d. i Industriøkonomi, 48-årige Frank Skov, er tiltrådt som ny analysechef i Tænketanken Cevea. 

Frank Skov Kristensen har bl.a. arbejdet med erhvervsanalyse og virksomhedsstrategi som både chefkonsulent, senior trader, områdechef og forsker i blandt andet Dong, WIIS, Teknologisk Institut og på Aalborg Universitet.

”Frank Skovs konkrete erfaringer passer perfekt til Ceveas målsætninger om at styrke udviklingen af politiske ideer og konkrete løsninger. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Frank Skov omkring mange af de centrale udfordringer, det danske samfund står overfor. Frank er særligt stærk på økonomiske områder som vækst og erhvervspolitik, og han vil derfor kunne styrke vores indsats ift. at lave analyser og foreslå politik, som kan sikre, at vi også i fremtiden har et  sundt dansk arbejdsmarked, hvor danskerne kan tjene en ordentlig løn”, siger Kristian Weise, direktør i Tænketanken Cevea.

Tænketanken Cevea har været igennem en rivende udvikling de seneste år og er i dag en tænketank, der både producere analyser, udvikler løsninger for samfundets udfordringer og leverer konkrete bidrag til det styrkede fællesskab gennem uddannelse af meningsdannere, kampagner, organisations- og ledelsesudvikling. Der er i dag 15 fuldtidsmedarbejdere. De kommende år er det særligt velfærd og fremtidens arbejdsmarked, som vil være fokus i analyse- og politikarbejdet.

”Jeg er utrolig glad for, at have fået muligheden for at bidrage til det væsentlige arbejde Cevea satte i gang for en håndfuld år siden. Min erfaring fra forskningsverden og arbejdet med at skabe vækst og arbejdspladser ligger i lige linje med Ceveas politiske mål om at styrke det danske samfund med udgangspunkt i samarbejde og stærke fællesskaber. Det er nogle store udfordringer, der venter Danmark forude, og jeg ser frem til at være med til at levere svar på dem sammen med de øvrige dygtige folk i Cevea”, siger Frank Skov, analysechef i Tænketanken Cevea.

Mest Læste

Annonce