Ny Sekretariatschef til sundhedsnetværk

Ledelse

01/9/15 8:39

Nick Allentoft

Sund By Netværket forfremmet konsulent til ny sekretariatschef.

Sund By Netværket har pr. 1. september 2015 ansat 34-årige Charlotte Iisager Petersen som ny sekretariatschef.

Charlotte er kandidat i folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet og har arbejdet i Kræftens Bekæmpelse og Faxe Kommune, inden hun i 2012 blev ansat som konsulent i Sund By Netværket med særligt ansvar for projektudvikling og Sund By Netværkets mange temagrupper.

”Charlotte Iisager Petersen har et indgående kendskab til det at skabe merværdi ved at arbejde i netværk, hvilket er afgørende, hvis vi skal sikre den bedst mulige udnyttelse af ressourcerne på sundhedsområdet. Koblet med hendes stærke faglighed og kæmpe engagement har Charlotte en fantastisk forudsætning for, at Sund By Netværket kan være med til at styrke folkesundhedsarbejdet i kommunerne yderligere i fremtiden”, udtaler formand for bestyrelsen i Sund By Netværket Otto Ohrt.  

Og den nye Sekretariatschef glæder sig til opgaven: ”Sund By Netværket har i snart 25 år understøttet det danske folkesundhedsarbejde ved at skabe synergi i samarbejdet mellem kommuner, regioner og nationale aktører på folkesundhedsområdet. Det er en stor fornøjelse at være en del af dette vigtige arbejde, og jeg glæder mig meget til at lede et sekretariat, som skal gå forrest i de processer, der skal til, for at dette skal lykkes”, udtaler Charlotte Iisager Petersen.

Sund By Netværket er Danmarks største sundhedsfaglige netværk bestående af 58 kommuner og en region, der samarbejder og gensidigt inspirerer hinanden i arbejdet med at udvikle og implementere det lokale folkesundhedsarbejde. Sund By Netværket arbejder inden for fire hovedindsatsområder: Forebyggelse og sundhedsfremme på tværs af politikområder internt i kommunen og på tværs af landet, lighed i sundhed ved at skabe gode muligheder for et sundt liv for alle borgere, strukturel forebyggelse for at øge effekten af forebyggelsesindsatsen, og styrket faglighed inden for sundhedsfremme og forebyggelse. Sund By Netværket er en del af WHO Healthy Cities Network. 

Annonce