Kulturstyrelsen skal have ny direktør

Ledelse

11/09/2014 12:28

Nick Allentoft

Styrelsens direktør siger farvel for at gå igang med en Ph.d.

Anne Mette Rahbæk stopper som direktør i Kulturstyrelsen.

Kulturstyrelsen skal have ny direktør. Kulturstyrelsen er en styrelse i Kulturministeriet, der udmønter regeringens politik på en lang række områder, bl.a. kunststøtte, kulturarv, biblioteker og medier. Kulturstyrelsen har ca. 260 medarbejdere og administrerer et årligt budget på ca. 4,8 mia. kr.

                    Læs også: To nye vicedirektører i Kulturstyrelsen

Anne Mette Rahbæk har som direktør for Kulturstyrelsen siden januar 2012 stået i spidsen for fusionen af Kulturarvsstyrelsen, Kunststyrelsen og Styrelsen for Bibliotek og Medier. Hun blev ansat som direktør for Kulturarvsstyrelsen 1. marts 2011. Anne Mette Rahbæk vil nu forfølge en gammel drøm om at skrive en ph.d.

Departementschef i Kulturministeriet Marie Hansen siger:
”Kulturministeriet og Anne Mette Rahbæk har aftalt, at Anne Mette Rahbæk fratræder stillingen som direktør for Kulturstyrelsen. Efter en vellykket fusion er Kulturstyrelsen nu inde i en ny fase. På den baggrund er parterne enige om, at tidspunktet er velegnet til at få en ny profil i spidsen for Kulturstyrelsen.” 

Nuværende områdedirektør Poul Bache bliver konstitueret direktør, indtil stillingen er genbesat. Stillingen vil blive slået op snarest. 

 

Mest Læste

Annonce