Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Bliv vaccineret af Søren Brostrøm

Sundhed

14/6/21 7:10

LTT

Sundhedsstyrelsen har igangsat en kampagne og målrettet en lokal indsats, for at få flere til at tage imod en coronavaccination.

Det betyder at Søren Brostrøm, i dag mandag den 14. juni dukker op i Tingbjerg i København og hjælper med at vaccinere borgere. 

I dag i Tingbjerg i København, har danskerne mulighed for at blive vaccineret uden tidsbestilling, hvis man opfylder følgende krav:

  • Bor i Tingbjerg
  • Endnu ikke har fået 1. vaccine
  • ​Er inviteret til vaccination – lige nu er det alle mellem 16 og 24 år samt alle fra 40 år og op. Der inviteres løbende nye aldersgrupper – er du i tvivl, så kom og snak med os.

Sundhedsstyrelsens nye initiativ, betyder at styrelsens direktør, Søren Brostrøm dukker op, og giver en hjælpende hånd med at få folk vaccineret. På Twitter skriver direktøren: “Jeg kigger selv forbi i eftermiddag og giver en hjælpende hånd med at vaccinere.” 

Sundhedsstyrelsen vil de næste par uger, have fokus på de områder i landet, hvor tilslutningen til vaccination er lavere end landsgennemsnittet. Derfor tilbydes borgere i Tingbjerg i København nu at blive vaccineret uden tidsbestilling og derudover vil myndighederne kontakte folk, der er blevet tilbudt en vaccine, men som ikke har takket ja til denne. Det oplyser DR.

I Danmark var 1.475.437 færdigvaccineret den 11. juni. 

 

Annonce