Foto: Steen Brogaard
Foto: Steen Brogaard

Covid-19: Laveste antal i otte måneder

Sundhed

10/6/21 10:41

LTT

Der er det seneste døgn registreret 475 personer med coronavirus, og det laveste antal indlagte i otte måneder det oplyser Magnus Heunicke (S) på dagens pressemøde.

Antallet af indlagte falder med to personer og er nu nede på 120 personer, hvilket er det laveste i otte måneder. På nuværende tidspunkt har to en halv million danskere modtaget deres første vaccine stik, og alene igår onsdag blev der givet 75.000 vaccinestik, det er tredje dag i træk, at der gives over 70.000 stik på blot én dag. “Det er rekord, og det er en kæmpe vaccinemotor, vi har i gang nu.” siger Magnus Heunicke på dagens pressemøde

Det er medvirkende til, at regeringen og partierne har kunnet indgå en aftale. der 

lemper"betragteligt" på restriktionerne. siger Magnus Heunicke.

Regeringens ekspertgruppe har i deres rapport lagt op til, at smitten vil toppe i midten af juni måned, og altså om blot en uge. Kigger man på dagens tal, ser det dog ikke ud til at smitten er på vej op, og dermed topper i næste uge.

I nat blev regeringen enige om en yderligere genåbning af landet, hvilket blandt andet betyder at mundbindet fra på mandag er fortid de fleste steder, dog ikke i kollektiv trafik.

 

Annonce