Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Gårsdagens coronatal: Næsten 3700 smittede og rigtigt mange indlæggelser

Sundhed

17/12/20 9:23

Theis

Det daglige smittetal er igen højt.

Onsdag barsler regeringen med nye corona-tiltag for anden dag i træk. 

Det er angiveligt særligt de stigende smittetal, der vækker bekymring hos regeringen. Især i hovedstaden og de omkringliggende kommuner er den taget kraftigt til. 

Først på eftermiddagen har Statens Serum Institut offentliggjort de seneste tal for, hvordan epidemien har udviklet sig. Især tallet for det samlede antal indlæggelser tager et betragteligt nøk op ad, så der nu er næsten 500 indlagte smittede på tværs af landet. 

I alt er der - det seneste døgn - registreret 3.692 nye smittede personer, fortæller Seruminstittutet. Det er fundet ud af de i alt 113.286 prøver, der er foretaget de seneste 24 timer. 

Næsten 500 indlagte

De daglige smittetal viser også, at tendens med en stigning i indlæggelser fortsætter. Den har været klar de seneste dag og fortsætter onsdag. 

Statens Serum Institut fortæller, at der har været i alt 122 nye corona-relaterede indlæggelser det seneste døgn. Det betyder, at det samlede antal indlæggelser stiger med 54, så der nu i alt er 492 personer indlagt, som er smittet. 

68 af disse befinder sig på intensiv, 40 i respirator. 

Det seneste døgn er 14 smittede personer afået ved døden. 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.