Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Påsken står for døren: Nu kommer der ny corona-opfordring til danskerne

Sundhed

26/3/21 9:36

Theis

Påsken er lige rundt om hjørnet - og derfor kommer der nu en opfordring til danskerne.

Påskeferien venter - og lige om lidt, åbner mere af det danske samfund op igen. Danskerne kan igen se frem til at komme til frisøren og børnene kan komme mere tilbage i skole. 

For mange er påsken derfor sikkert et lyst og kærkomment vendepunkt, hvor man kan se frem til et par dejlige fridage - og ikke mindst, efterfølgende et mere åbent Danmark.

Dog betyder påsken også ofte, at danskerne rejser på kryds og tværs af landet, for at se familien. Derfor kommer der nu også en klar opfordring til danskerne.

Udmeldingen fra Transportministeriet lyder på, at man bør undgå myldretid.

"Vi skal fortsat passe på os selv og hinanden også i forbindelse med den forestående påske. Jeg vil derfor opfordre til, at hvis du skal med kollektiv transport i påsken, så rejs så vidt muligt på de tider af døgnet og på de dage, hvor der er færrest mennesker i den kollektive transport," lyder det fra transportminister Benne Engelbrecht i en pressemeddelelse, hvor han også tilføjer:

"Derudover vil jeg endnu engang opfordre til at huske at holde god afstand til hinanden og bruge mundbind og håndsprit, hvis du skal afsted."

Annonce