Foto: Libero
Foto: Libero

Tilbagekaldelse af produkt fra Libero

Sundhed

11/6/21 9:26

LTT

Libero tilbagekalder ammeindlæg af mærket Libero Nursing Pads af sikkerheds- og kvalitetsmæssige årsager. Tilbagekaldelsen gælder alle produkter fra forbrugere, lagre og butikker - med øjeblikkelig virkning.

Liberos ammeindlæg sættes fast på indersiden af bh'en ved hjælp af selvklæbende tape. Limen i denne tape danner, i nogle ammeindlæg, små klumper under brug, som man kan pille af. Hvis det sluges, er det ikke farligt for babyens helbred, men hvis det kommer i luftvejene, kan det få alvorlige konsekvenser.

Libero tager dette meget alvorligt. Vi beklager, at vores ammeindlæg hverken lever op til vores forbrugers forventninger eller vores egne kvalitets- og sikkerhedskrav. Intet er vigtigere end et barns sundhed og sikkerhed, og derfor vælger Libero frivilligt at tilbagekalde alle ammeindlæg af mærket Libero Nursing Pads med øjeblikkelig virkning.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke kender noget barn, der er blevet skadet af produktet.

Nogle af vores forbrugere husker måske, at vi tilbagekaldte Libero ammeindlæg tidligere på året. Produktionen blev stoppet, vi ændrede materialet for at forbedre kvaliteten, og der blev udført omfattende kvalitetskontroller. For nylig blev Libero ammeindlæg relanceret, men da vi oplever, at også dette nye produkt har kvalitetsproblemer, tager vi nu konsekvensen og fjerner det fra butikker og beder vores forbrugere om at sende os tilbageværende ammeindlæg tilbage. Desværre betyder det også, at vi har valgt helt at stoppe med at sælge Libero ammeindlæg.

Forbrugere, som har købt Libero Nursing Pads, opfordres til at undlade at bruge produktet og skrive en mail til [email protected] med følgende informationer:

  • Skriv i emnelinjen: Tilbagekaldelse af ammeindlæg
  • Angiv navn, adresse, postnummer og by
  • Når vi har modtaget din mail, vil vi sende en kuvert med porto betalt samt yderligere information om kompensation.

Butikker og lagre, som har Libero Nursing Pads på hylden bedes kassere disse.  

Annonce