Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Husk at slå dette fra på din telefon, når du sover - og nej, det er ikke lyden

Tech

01/02/2024 07:22

J. Bøgen

Det er ikke bare for at undgå forstyrrelser!

Er du opmærksom på Wi-Fi- eller Bluetooth-indstillingerne på din telefon, før du går i seng? Slukker du dem, eller lader du dem være tændt?

Det er nok de færreste, hvis overhovedet nogen, der aktivt slukker deres Wi-Fi, før de går til ro - Men hvis du lader din Wi-Fi-indstilling være aktiveret, begår du helt sikkert en fejl

Ifølge mange eksperter rundt om i verden bør denne funktion være slået fra, mens du sover. Og nu spørger du sikkert dig selv – hvorfor?

For det første du spilder din batterilevetid for ingenting, og du reducerer den på samme tid. Det er meget enkelt. Du behøver ikke at have denne funktion aktiv, for du vil ikke bruge din smartphone, mens du sover, vel?

Det sundhedsmæssige

For det andet kan der være en langt vigtigere grund til at slå Wi-Fi fra, når du sover.

Vi ved alle, at Wi-Fi er fantastisk, hurtigt og meget nyttigt. Men mange eksperter rundt om i verden har undersøgt dette, og de siger alle, at det kan være dårligt for os.

Wi-Fi har været omkring os siden 1997. Og siden da har mange forskellige undersøgelser undersøgt dette "problem".

Og de har fundet ud af, at Wi-Fi kan påvirke vores helbred generelt, især hos børn.

Bemærk: I 2008 bragte den velkendte publikation Scientific American et stykke kaldet "Mind Control by Cell Phone", som forklarede den fare, Wi-Fi har på den menneskelige hjerne.

Uanset om man tror på de undersøgelser, eller om man mener, det er en skrækkampagne, så gør det da i det mindste for din søvn. Medmindre du slår alt muligt andet fra på din telefon, så du ikke kan få nogen notifikationer (og hvorfor så overhovedet have Wi-Fi tændt?), risikerer du nemlig at få afbrudt/ødelagt din søvn, fordi der tikker ting ind på telefonen, hvilket så kan føre til, at den vækker dig.

Source: themagicoflife timelesslife.info

Mest Læste

Annonce