Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

MobilePay klar med nyt: Vil ske inden sommer

Tech

20/04/2024 06:19

J. Bøgen

Det bliver virkelig lækkert!

Mange af os har nok ikke engang vænnet os til de store ændringer, MobilePay lavede for omtrent en måned siden.

Her blev det blandt andet gjort muligt at chatte med folk, man overfører penge til. Derudover blev der også gjort umuligt for brugerne at skjule sig bag et falsk navn.

Selvom der lige er sket flere store ændringer i appen, så holder MobilePay sig ikke tilbage, og inden længe får samtlige brugere en ny mulighed med appen.

Det skriver Newsoresund.

Bliver grænseoverskridende

Vipps fra Norge og MobilePay fra Danmark, som ligeledes er tilgængelig i Finland, vil snart tillade brugere at foretage betalinger på tværs af de tre landes grænser.

Det kommer til at ske inden sommerens ankomst, skriver Vipps MobilePay i en pressemeddelelse.

De er tilmed i gang med at udvikle et partnerskab med Swish fra Sverige.

Rune Garborg, der er CEO for Vipps MobilePay, har udtalt til Ehandel, at målet er at rulle en ny betalingsløsning ud inden årets udgang.

Ved udgangen af 2022 gik MobilePay og Vipps sammen, hvilket har resulteret i, at Vipps nu opererer på samme teknologiske platform som MobilePay.

Gøres klar til sommerferien

Ifølge planen vil de kombinerede brugerbaser på 11,5 millioner mennesker fra Vipps MobilePay inden sommeren få mulighed for at gennemføre betalinger uden grænsehindringer mellem Danmark, Norge og Finland.

Selvom Swish ikke er en direkte del af denne fusion, er der en fortsat dialog imellem de nordiske betalingsaktører for at muliggøre transaktioner mellem brugere af henholdsvis MobilePay og Swish.

Dette samarbejde er en del af en større indsats under European Mobile Payment Systems Association, som omfatter i alt 11 medlemmer og arbejder på at fremme grænseoverskridende betalingsløsninger i Europa.

Mest Læste

Annonce