Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Kritisk" sikkerhedsbrist: Opdatér disse telefoner med det samme

Tech

08/11/2023 11:29

J. Bøgen

Hullerne er blevet lappet, men det kræver, du installerer den seneste sikkerhedsopdatering.

Hvis du har en Samsung Galaxy-smartphone i lommen, er det bestemt værd at tjekke systemindstillingerne for en vigtig opdatering.

Den koreanske teknologigigant er lige begyndt at frigive sin månedlige sikkerhedspatch, og novembers opgradering bør ikke ignoreres.

Denne opgradering retter i alt 65 gremlins, hvoraf fem anses for at være så dårlige, at de har fået den frygtede "kritiske" vurdering, hvilket gør dem presserende at lappe.

Af de resterende numre har 55 det højprioriterede stempel, mens tre er markeret som moderate - hvilket betyder, at de ikke er så alvorlige.

Det skriver Mirror.

Bør gøres hurtigst muligt

Disse fejlrettelser er fra både Samsung og Google, og de bør installeres uden forsinkelse.

"Samsung Mobile udgiver en vedligeholdelsesudgivelse til større flagskibsmodeller som en del af den månedlige Security Maintenance Release (SMR)-proces. Denne SMR-pakke inkluderer patches fra Google og Samsung," bekræftede virksomheden på sine sikkerhedssider.

Det er nu værd at tjekke dine indstillinger for at sikre, at din Galaxy-enhed er helt opdateret, selvom det er værd at bemærke, at Samsung vil frigive denne seneste opdatering i etaper, så den muligvis ikke er tilgængelig i et par dage.

Ny opdatering til de nyeste modeller

Nyheden om denne sikkerhedsudgivelse kommer, da Samsung også begynder sin lancering af One UI 6 (Android 14) software.

Denne store opgradering af operativsystemet bringer en række nye funktioner til enheder, herunder forbedrede tilpasninger, lettere adgang til vigtige indstillinger og flere funktioner i kameraappen.

One UI 6.0 lanceres først på Samsungs flagskibshåndsæt.

Mest Læste

Annonce