Foto: Shutterstock

To teenagere sigtet for drabsforsøg

To mænd på 18 og 19 år, der begge har tilknytning til Aalborg, blev anholdt tirsdag morgen for drabsforsøg på en 22-årig mand.

Tirsdag morgen blev to mænd anholdt, begge har tilknytning til Aalborg. De to mænd blev anholdt og sigtet for at have spillet en rolle i en skudepisode i Aalborg i marts. Ved skyderiet i marts blev en person ramt af skud. 

Mellem otte-ti personer deltog 
En 18-årig og en 19-årig er nu anholdt i sagen og sigtet for drabsforsøg. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse. Den 21. marts blev der affyret skud på Hadsundvej i Aalborg, tre biler og en scooter blev anvendt. Derudover deltog mellem otte og ti personer, vurderer politiet. Carsten Straszek, leder af efterforskningen og politikommissær ved Nordjyllands Politi fortæller at der er rejst sigtelse for drabsforsøg. “Vi betragter det som et planlagt og koordineret drabsforsøg, hvor ofrene forinden var blevet lokket i et baghold,”

Blev ramt af skuddet
En 22-årig mand, som er kendt af politiet i forvejen, blev ramt i hoften at et skud. Kort tid efter, blev han meldt udenfor livsfare. En anden mand, på 22 år, undgik at blive ramt af skuddene fra de to mænd. De to anholdte mænd, med tilknytning til Aalborg, blev anholdt i dag, tirsdag, og de vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg i løbet af i dag. 

Retsmøde for lukkede døre
Formodentligt vil retsmødet foregå for lukkede døre, da der er flere mistænkte på fri fod. Politiet forventer ligeledes at der vil ske flere anholdelser i den kommende tid. “Vi forventer, at vi i løbet af den nærmeste fremtid skrider til yderligere anholdelser i sagen, men nærmere kan jeg ikke komme det lige nu – af hensynet til efterforskningen,” siger Carsten Straszek i pressemeddelelsen.

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.