Velkommen til netmediet DenOffentlige.dk

Ledelse

20/8/13 6:30

Nick Allentoft

Her har du adgang - uden betalingsmur - til nyheder, debat, videndeling og netværk. Vi er for alle aktører i og omkring den offentlige sektor - og leverer overblik til dig på en enkel og brugervenlig hjemmeside.

Besøg os og gå på opdagelse. Udover vores egne udgivelser, såvel fra redaktionen som fra vores mange bloggere, bidrager en lang række udgivere med indhold hver eneste dag.

Vi håber, at du får glæde af mediet - som læser og udgiver - og håber du vil hjælpe os med at fortælle dine venner og kolleger om DenOffentlige.dk ved at dele nyhedsbrev og historier.

Hvis du har forslag til hvordan vi kan gøre DenOffentlige.dk endnu bedre, så tag endelig fat i os. Find kontaktoplysninger og mere information her.

 

Læs vores kodeks her

Læs mere om os og vores manifest her

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.