Dennis K og Jørn Neergaard om et liv i magtens cirkler

Politik

15/03/2019 12:46

Nick Allentoft

Den ene har været udskældt DA-direktør og beskæftigelsesminister og den anden stærkt kritiseret fagforeningsformand. Hør Dennis Kristensen og Jørn Neergaard i samtale med Nick Allentoft.

“Jeg besluttede, da jeg blev valgt, at jeg aldrig ville være den, der stillede op med ‘ingen kommentarer’,” siger Dennis Kristensen i denne podcast, da han begrunder sin ofte stærkt kritiserede åbenhed som formand for FOA.

“Det er afgørende med grundlæggende tillid mellem parterne i en forhandling. Man skal investere i den tillid, og der skal man passe på med at blive fanget af Twitter og Facebook,” påpeger Jørn Neergaard Larsen.

Mere af Nick Allentoft

Nick Allentoft kan bookes som ordstyrer eller foredragsholder. Skriv til Nick.Alle hans artikler og ledere kan du læse her.Læs også hans bog Velfærdsillusionen. Findes som lydbog her, og som alm. bog her.  Hør uddrag og podcasts her.

To af de seneste årtiers mest indflydelsesrige topfolk på det danske arbejdsmarked ser tilbage i denne samtale med Nick Allentoft, der har skrevet bogen Velfærdsillusionen.

De har siddet i forhandlingslokaler på hver deres side af bordet. Det har skændtes i pressen og de har kæmpet for deres medlemmers sag. I dag er de pensionister og kan se tilbage på et langt liv med indflydelse og magt, og dermed tale åbent om deres erfaringer og observationer.

Neergaard er tidligere mangeårig direktør i Dansk Arbejdsgiverforening og siden beskæftigelsesminister - læg hertil en rolle i skabelsen af begrebet og organisationen Djøf.

Dennis Kristensen er uddannet portør på Herlev Hospital og sluttede som mangeårig synlig formand for FOA.

Dette er det første af to podcasts fra samtalen. Hør også samtalen med Ove Kaj Pedersen og Jørn Henrik Petersen her.

 

Mest Læste

Annonce