Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mand sagsøger supermarked: Vil have 100 millioner kroner eller gratis mad resten af livet

Udland

03/02/2024 09:33

J. Bøgen

Manden har indgivet to håndskrevne klager, hvor han hævder, at han sagsøger butikken for en hændelse, der fandt sted i marts 2021.

En mand fra Texas ved navn Roderick Jackson er kommet på alles læber i USA de seneste uger.

Han har nemlig sagsøgt supermarkedskæden Walmart for 100 millioner dollars (ca. 685 millioner kroner), og hvis han ikke kan få den erstatning, vil han i stedet kunne "handle" gratis i Walmarts butikker - resten af livet.

Sammen med en stor sum penge eller ubegrænset shopping kræver Jackson desuden, at Walmart betaler alle retsafgifter i forbindelse med søgsmålet.

Det skriver Express.

Det handler det hele om

En af Jacksons klager omhandler "falsk anklage om butikstyveri".

Den anden hævder, at han "har været udsat for krænkelser af borgerrettigheder baseret på race/farve," rapporterer FOX 8.

Begge klager blev indgivet den 8. januar.

Stigende problem

Dette kommer efter, at en kunde sagde, at han vil "sagsøge alle Walmarts" efter en konfrontation i en selvbetjeningsbutik.

Ligesom i Danmark kæmper butikker i USA med en stor stigning i butikstyverier, og det er ikke mindst på grund af udbredelsen af selvbetjeningskasser. Derfor har flere butikskæder indsat vagter, der skal tjekke handlendes kvitteringer og varer for at se, om der er betalt for det hele.

I en social media-opdatering fortalte en influencer om en udveksling, han havde haft med en Walmart-medarbejder, som han hævdede blev fysisk, da han nægtede at vise dem sin kvittering.

TikTokeren (@realtrustmeimalawyer) sagde, at han aldrig viser sin kvittering til medarbejdere i en butik, hvor han skal bruge selvbetjening. Meget ophidset skrev han i billedteksten til videoen, at Walmart kan "gå og skovle sand".

"Hvis du er som mig, så gør det ikke. Jeg viser dig ikke min kvittering," sagde manden i videoen.

Og han tilføjede: "Hvis jeg er god nok til at betale for mine dagligvarer, pakke det og alt andet og praktisk talt være nødt til at gå tilbage til lageret og gøre alt mit eget opfyldning og alt muligt andet."

De ophidsede mænd kom op i, hvad Walmart-kunden kaldte et "Jerry Springer-øjeblik", hvor de skubbede indkøbsvognen frem og tilbage mod hinanden.

Dette skete, indtil kunden til sidst bad en anden medarbejder i nærheden om at hente en leder.

I Danmark vil man næppe få held med sådan et søgsmål, men nu er det jo USA, vi snakker om - så tror du, Jackson har en chance i retten?

Mest Læste

Annonce