Illustrationsbillede: Shutterstock
Illustrationsbillede: Shutterstock

Radiostation i chok: 60 meter høj antenne er blevet stjålet

Udland

15/02/2024 05:37

J. Bøgen

De ansatte kan simpelthen ikke regne ud, hvordan gerningsmændene har båret sig ad.

Tyveri på arbejdet er noget, der findes de fleste steder. Hvad end det er en kuglepen, noget printerpapir, en musemåtte, måske endda en kop, så er der ting, der forvinder i ny og næ.

Men når du læser de førnævnte ting, vil du nok tænke, at det ikke er særligt store ting. I hvert fald er det genstande, du sagtens kan gemme i en taske eller måske endda en lomme.

Der er naturligvis også de tilfælde, hvor det er udefrakommende kriminelle, der går målrettet efter værdigenstande, og der er åbenbart ikke nogen grænse for, hvad der har tyvenes interesse.

Personligt vil skribenten her i hvert fald vurdere, at det ikke ligefrem er en smal sag at afsætte en 60 meter høj radioantenne på det sorte marked.

Ja, du læste rigtigt. De ansatte på en radiostation i Jasper i den amerikanske stat Alabama har simpelthen fået stjålet deres 60 meter høje radioantænde.

Det rapporterer flere medier, herunder det lokale medie WBRC Fox 6 News.

Ingen anelse om, hvordan det er gjort

I et opslag på Facebook bekræfter radiostationen, WJLX 101.5 FM, at historien holder vand.

Da en ansat tog ud til antennen for et få styr på området omkring og under antennen, var den 60 meter høje struktur nemlig ikke der, hvor den skulle være.

Derudover var radiostationens hovedbygning også blevet vandaliseret, og ifølge stationens direktør, Brett Elmore, er "hver eneste stykke udstyr" blevet taget ud af bygningen.

Se indslaget om det opsigtsvækkende tyveri i videoen her.

Mest Læste

Annonce