Foto: Screenshot, Clark County District Court
Foto: Screenshot, Clark County District Court

Se videoen: Anklaget angriber dommer i retssal

Udland

04/01/2024 14:52

J. Bøgen

Hun skulle netop til at afsige kendelsen i sagen mod ham, som handlede om vold ...

Man kan sige meget om amerikanske retssager, men der sker ofte noget, som vækker interesse verden over.

Hvad end det er kendisser, der sagsøger hinanden for injurier (Johnny Depp mod Amber Heard), om det er en teknologigant, der bliver sagsøgt for at krænke privatlivets fred (Google mod et gruppesøgsmål) eller noget tredje, så sker der ofte noget, der er enten interessant eller relevant for folk ude i verden.

Dette tilfælde er måske ikke ligefrem relevant for andre end dem, der var til stede i retten i den amerikanske stat Nevada, men ikke desto mindre har optagelserne vækket interesse verden over.

Skulle til at afsige dom om vold

Den anklagede, Deobra Delone Redden, stod og ventede på, at dommeren Mary Kay Holthus skulle afsige sin dom i sagen mod ham - en sag, der handlede om vold.

Men lige inden, Holthus begyndte at tale, kan man på optagelsen høre råb, og kort efter ser man Redden springe over dommerens pult og angribe hende med slag.

Flere personer iler til for at få den aggressive mand trukket væk, og imens kan man se ham slå løs på en anden person.

Ifølge en udtalelse fra retten fik dommeren "nogle skader", som hovedsagelig stammede fra, at hun faldt bagover i sin stol, da hun blev angrebet.

En sikkerhedsvagt, som hjalp dommeren, blev fragtet til hospitalet for at blive behandlet.

Angriberen, Redden, var som sagt ved at blive dømt for en sag om vold, men nu kan han i stedet se frem til yderligere sigtelser for angrebet.

Se det vanvittige øjeblik i videoen.

Mest Læste

Annonce