Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skraldemand tager genial hævn: Bygningsarbejderen havde ikke set det komme

Udland

01/04/2024 15:24

Kathrine Frich

bygningsarbejderen havde gentagne gange parkeret foran skraldecontaineren.

Efter at have spurgt pænt flere gange var det tid til at tage sagen i egen hånd.

Det skriver The Sun

En skraldebilschauffør blev træt af gentagne gange at bede den samme bygningsarbejder om at stoppe med at blokere adgangen til skraldecontaineren.

Bygningsarbejderen var flere gange – og af flere forskellige personer – blevet bedt om ikke at parkere der.

Skraldehelten

Garbage Knight [Skraldehelten], en skraldebilschauffør fra det sociale medie TikTok (@garbageknight), dokumenterede sine parkeringsproblemer i en offentliggjort video.

Videoen viser hans sammenstød med en hensynsløs bygningsarbejder, der ikke fik styr på sine frygtelige parkeringstendenser – på trods af at han blev spurgt flere gange.

TikTokeren sagde, at bygningsarbejderen parkerede på en sådan måde, at han blokerede hans container, hvilket betød, at Skraldeheltens arbejde med at tømme containeren blev større.

"Fyren bliver ved med at parkere halvvejs foran en af ​​mine containere, og han har fået besked på ikke at parkere der en million og en gang," sagde han.

"Men de [bygningsarbejderne) er i gang med et byggeri, så de optager alle parkeringspladser, så jeg er nødt til at blive ved med at sætte gaflerne i den ene side af containeren og trække i den for at få den væk fra hans bil, tømme den og sætte den tilbage igen, men mens jeg gør det, står den jo midt på vejen."

Den stille hævn

Træt af at lege pænt sagde han, at han nu var gået skridtet videre for at sikre, at det ikke ville ske igen.

"Jeg har måske eller måske ikke blokeret r.... af hans bil, så han ikke kan komme ud," sagde han.

"Moralen i historien er: Lad være med at parkere som et r..hul. Denne fyr er blevet bedt i seks uger om ikke at blokere containeren, ikke kun af mig, men af ​​virksomhedsejeren."

Han antog, at mandens gentagne forseelse skyldtes dovenskab.

"Han er jo en eller anden bygningsarbejder, der ikke ønsker at gå yderligere 50 meter fra den anden side, hvor han kan parkere," sagde han.

"Lad os se, om det her lærer ham lektien. Jeg er ikke sikker, men det finder vi ud af."

De mange hævnforslag

Mange af Garbage Knights seere følte, at hans hævn var for mild, og tilbød råd til, hvordan han kunne være mere aggressiv med hævnen.

"Saml køretøjet op med gaflerne og flyt det til midten af ​​gaden," skrev en bruger. "Jeg gjorde det en gang, blev fyret, men det var sjovt."

TikTokeren var hurtig til at svare: "Du aner ikke, hvor meget jeg gerne vil gøre det, men jeg har brug for arbejdet lige nu, så passiv aggression er alt, hvad jeg har."

En anden bruger foreslog at bruge skraldebilens gafler til hævn. "Sæt bilen oven på en container og gå," skrev brugeren.

Skraldehelten svarede ved at skrive, at nogle få af hans kolleger ikke kunne modstå fristelsen. "Nogle få har gjort det, og det betyder øjeblikkelig opsigelse."

Mest Læste

Annonce