Foto: Shutterstock

Udrejsecenter på Langeland: nu rammer konsekvenserne

Det seneste døgn er der blevet annulleret købsaftaler og fremvisninger af huse og sommerhuse blevet aflyst på Langeland.

Det er blevet fastlagt at Langeland bliver placeringen for et nyt udrejsecenter, for udvisningsdømte kriminelle. Det skaber stor bekymring og opstandelse i nærmiljøet. Ejendomsmæglere mærker utilfredsheden, med det nye udrejsecenter. 

Har travlt
Siden onsdag har ejendomsmægleren Benny Boesgaard, indehaver EDC Langeland haft travlt. Han siger til TV 2 “Vi er blevet kimet ned det seneste døgn efter regeringens udmelding. Mange potentielle købere og sælgere er bekymrede for, hvilken betydning udrejsecentret får for blandt andet huspriserne”

Oplever samme tendens
Ejendomsmægler og medindehaver Gitte Hansen har i den senste tid talt med en lang række utrygge kunder. Samtidig har hun oplevet, at i alt tre bookede fremvisninger er blevet aflyst det seneste døgn. Hun fortæller ydermere til TV 2 “Vi har også haft en handel med en underskrevet købsaftale af et sommerhus, der lige er blevet annulleret” Hun ser allerede nu en tendens, som er rigtig skidt for hele Langeland. 

Stort samtaleemne
Indehaveren af Nybolig Langeland, Morten Albertsen, fortæller til TV 2 at det nye udrejsecenter er et stort samtaleemne. Omkring udrejsecenteret siger Morten Albertsen “Det er selvfølgelig ikke en positiv udvikling, og jeg havde gerne været situationen foruden. Men vi tager det roligt”

"Kan vi komme af med huse i fremtiden?"
EDC-mægler Benny Boesgaard deler de pessimistiske tanker om perspektiverne for ejendomsmarkedet på Langeland. Han har de seneste 24 timer fået mange spørgsmål, som primært går på, om sælgere overhovedet kan komme af med deres ejendom i fremtiden, og om husene falder i værdi. Til TV 2 siger han “Jeg frygter, at ejendomsmarkedet i den kommende tid vil ligge brak på Langeland. Det er bekymrende, for vi har ellers været inde i en positiv udvikling de seneste år” siger Benny Boesgaard.

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.