Ny kommunikationschef i University College Sjælland

Velfærd

07/10/2016 07:00

Professionshøjskolen Absalon

University College Sjælland (UCSJ) har ansat Ole Worregård som ny chef for UCSJ’s kommunikations- og marketingsaktiviteter med ansvar for at løfte den strategiske kommunikation og markedsføring og skabe endnu stærkere sammenhæng i markedsføringen.

Ole Worregård er 58 år og kommer senest fra en stilling som kommunikationschef i Socialministeriet, hvor han har haft ansvar for koncernens samlede kommunikation, herunder branding, marketing og udvikling af sociale medier. Tidligere har han været kommunikationschef i Socialstyrelsen og i Odense Kommune, hvor han bl.a. har haft ansvar for branding af Odense som studieby, kommunikationsstrategi og mediehåndtering. 

Ole Worregård, der starter i jobbet den 24. oktober, bor på Fyn sammen med sin hustru og har en voksen datter i København.

Rektor Camilla Wang siger:
- Jeg er rigtig glad for, at vi nu har ansat Ole Worregård som vores nye kommunikations- og marketingchef. Det er utrolig vigtigt, at UCSJ har en skarp og klar profil både internt, men også i forhold til omverden og i arbejdet med at tiltrække nye studerende til vores mange uddannelser. Ole har de kompetencer og den erfaring, der kræves og samtidig har han en solid ledelseserfaring, som jeg ser som et stort plus for UCSJ.

Ole Worregård ser frem til at bidrage til markedsføring og udvikling af kommunikationen hos UCSJ:
- Jeg er rigtig, rigtig glad for at være med på holdet hos UCSJ. UCSJ har nogle meget spændende visioner og spiller en støt voksende rolle i regionen med nye uddannelser og tilbud. Det stiller øgede krav til eksponering, branding og en målrettet kommunikation på bl.a. de sociale medier. Det glæder jeg mig til at stå i spidsen for og - sammen med medarbejderne - udvikle og drive, siger Ole Worregård.

Mest Læste

Annonce