Ville svindle med hjælpepakker for 1,5 million kroner

I dag er tre mænd ved retten i Glostrup blevet idømt to et halvt års fængsel for at ville svindle med hjælpepakker.

De tre mænd har tilsammen forsøgt at svindle sig til næsten halvanden million kroner, ved at sende ansøgninger om, at modtage penge fra hjælpepakker for to rengøringsfirmaer, der ikke var berettiget til støtten. Den ene mand, en 32-årig idømmes to og et halvt års fængsel, ydermrere idømmes to 32-årige mænd tre års fængsel. Tidligere i sagen har en 41-årig mand og en en 28-årig mand tilstået deres roller i sagen, og de er begge dømt i sagen. Der er endnu en mand mistænkt i sagen, men politiet har ikke kunne anholde ham, hans sag bliver behandlet på et senere tidspunkt. Det skriver DR.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 11.06.21 Erhvervsliv
  Fødevare tilbagekaldes

  Froneri tilbagekalder Smarties Push Up i æsker á 4 stk., da der er risiko for indhold af ethylenoxid.

 • 10.06.21 Erhvervsliv
  Særlig corona-indsats hjælper ledige

  Mange familier er blevet ramt økonomisk af corona, fordi mor eller far har mistet jobbet. I Rødovre har man sat ind med en ekstraordinær beskæftigelsesindsats. Nu viser tallene, at det har virket - mange er blevet hjulpet til at finde ny beskæftigelse.

 • 09.06.21 Erhvervsliv
  Onlinemøder er en ulempe for kvindestemmer

  Forskere fra SDU og universitetet i Magdeburg har undersøgt, hvordan forskellige stemmer opfattes via onlineværktøjer som Zoom, Skype eller Teams. Ikke alle frekvenser transmitteres fuldt ud, hvilket går ud over især kvinder, som opfattes mindre kompetente, udtryksfulde og karismatiske end mænds stemmer.

 • 03.06.21 Erhvervsliv
  Vær opmærksom: Nyt initiativ indføres ved Lillebæltsbroen

  En digital tavle og rumlestriber på den ny Lillebæltsbro skal skærpe trafikanternes opmærksomhed, når de kører forbi det igangværende malearbejde på broen og derved forebygge ulykker på stedet.

 • 01.06.21 Erhvervsliv
  Rapport: Danmark er på vej ud af krisen

  Danmark er sluppet nådigere gennem pandemien end mange af de lande, vi normalt sammenligner os med. Det er særligt på privatforbrug og eksport, at Danmark har klaret sig bedre. Det viser ny vismandsrapport. Det betyder til gengæld også, at vi skal begynde at holde et vågent øje med antallet af faglærte.