Foto: Socialdemokratiet

1. maj - Det kan du opleve

Arbejdernes Internationale Kampdag bliver i lighed med sidste år mest en digital begivenhed.

Ligesom sidste år er 1. maj i år mere eller mindre aflyst som fysisk begivenhed og rykket over på digitale platforme. Muligheden for at troppe op med røde faner eller hænge ud med venner og kammerater i et øltelt er aflyst, hvilket naturligvis lægger en kraftig dæmper på festlighederne.
 
Masser af taler
Men taler og politiske markeringer vil man alligevel kunne opleve på lørdag. På Facebook er der flere arrangementer, blandt andet Fagbevægelsens 1. maj, Rød 1. maj – ved Kommunistisk Parti – og Socialdemokratiet live.
 
Få fysiske begivenheder
Der er også enkelte fysiske begivenheder. Eksempelvis 1. maj i Sydhavnen i København, hvor der inviteres til picnic og sejlads, og Enhedslistens 1. maj, hvor Line Barfod vil tale fra en båd i Fiskehavnen.
 
Netavisen Pio har udarbejdet en oversigt over arrangementer 1. maj. 
Se oversigten her
 
 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.