Foto: Shutterstock

Her sendes 800 elever hjem

Eleverne i almen klasserne på Grønnevang Skole, afdeling Jespervej og afdeling Østervang, Hillerød kommune er sendt hjem efter coronaudbrud med en variant.

De 800 elever er sendt hjem, da skolen de seneste dage da de i fem forskellige klasser er konstateret smittet med coronavirus. I weekenden fik nære kontakter til eleverne besked om, at skulle lade sig teste og gå i isolation.

Efterfølgende har det vist sig, at flere elever, fra fire af klasserne er smittet med en variant, og det betyder så ydermere at ikke kun de nære kontakter til eleverne skal testes og i isolation, men også de nære kontakters nære kontakter skal testes og isolation. Derfor er der nu sendt 800 hjem, da det indkluderer medarbjedere på skolen og de resterende elever på skolen, da skolen lukker.

På skolerne opfordres forældrene til at lade deres børn teste på fjerde og sjette dagen. Hvis børnene ikke bliver testet, skal de blive hjemme i syv dage uden symptomer, før de må komme tilbage på skolen. Det oplyser Hillerød kommune i en pressemeddelelse.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.