Bedre udbud kan spare millioner

Både kommuner og virksomheder kan spare millioner, hvis de følger ny vejledning om bedre udbud fra Konkurrence- og forbrugerstyrelsen.

Ingeniørvirksomheder, arkitekter, kommunikationsbureauer, revisorer, advokatfirmaer og andre videnrådgivere bruger hvert år millioner af kroner på at lave tilbud til offentlige udbud. Det giver ordrer, og det kan ingen klage over. Alligevel er mange frustrerede over kvaliteten af udbuddene, der med få simple ændringer kunne spare både det offentlige og virksomhederne for mange mio. kr.

Derfor er DI Videnrådgiverne begejstret for den ny vejledning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen: "Jeg håber virkelig, at de offentlige institutioner vil tage den til sig. Det vil spare mange ærgrelser for både dem og vores medlemsvirksomheder," siger fagleder Kirsten Alkjærsig.

Læs Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kontorchef Kenneth Skov Jensen forventninger til vejledningen, og om hvordan teamleder i NaturErhvervstyrelse Ole Petersen har brugt vejledningen ifm. tilbudsindhentning om måling af ekstern kommunikation

Læs artiklen

Emneord: OPS, Udbud, Konkurrenceudsættelse, Udlicitering, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Dansk Industri, Udbudsvejledning, Kvmail2017

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også