Morten Olsen, direktør i CitySafes Danmark. Foto: PR
Morten Olsen, direktør i CitySafes Danmark. Foto: PR

CitySafes overtager Danske Banks værdibokse i rådgivningscentre i Glostrup og Nørreport

Blogs

20/06/2024 10:35

Redaktionen

Europas største uafhængige udbyder af værdibokse, har indgået aftale med Danske Bank om i første omgang, at overtage bankens bokse i Glostrup og Nørreport. Overtagelsen sker inden årets udgang, hvorefter CitySafes vil drive boksene selvstændigt videre.

Morten Olsen, direktør, CitySafes Danmark, ser frem til at åbne i det første skandinaviske land: “Historisk set krævede centrale bankprodukter som aktier, obligationer, kontanter og guld fysisk opbevaring. Men digitaliseringen har ændret bankernes behov for fysisk opbevaring, og værdibokse er en udfordring i filialoptimeringen og digitaliseringen. Vi kan med CitySafes værdibokse hjælpe danske kunder som fortsat ønsker sikker opbevaring”.

CitySafes har stor erfaring med værdibokse i flere europæiske lande og vil sikre en nem overgang for Danske Banks kunder, som kan fortsætte med at leje deres bokse og nyde CitySafes tjenester, herunder udvidede åbningstider, personlig service og tilhørende forsikring.

“Alle fortjener ro i sindet, når det gælder beskyttelse af deres dyrebare ejendele, og vi ser frem til også at vinde kundernes tillid i Danmark”, siger Morten Olsen.

CitySafes udvider til hele Danmark over de kommende år, og fortsætter den samme tendens, der ses i resten af Europa, hvor banker samarbejder med eksterne leverandører om driften af boksanlæg. CitySafes er underlagt dansk hvidvasklovgivning som bankerne, og vi arbejder for at sikre højst mulig sikkerhed og tryghed for kunderne.

”Vi er glade for aftalen med CitySafes, der har stærke kompetencer inden for udlejning af værdibokse”; siger privatkundedirektør Mark Wraa-Hansen fra Danske Bank. “Dette samarbejde skal ses som en del af vores Forward ’28-strategi, hvor vi i højere grad har fokus på at give vores kunder den bedste rådgivning og stærke digitale løsninger, mens vi på andre områder indgår aftaler med relevante partnere til gavn for vores kunder”

Med afdelinger i 60 europæiske byer, flere end 150.000 tilfredse kunder og en kundebedømmelse på 9,3 ud af 10 baseret på næsten 10.000 anmeldelser, sætter CitySafes højeste standard for udlejning af værdibokse.

“CitySafes kerneprodukt er et dedikeret forretningsmæssigt fokus på at levere sikre, lettilgængelige og personlige opbevaringsløsninger gennem udlejning af værdibokse. Med vores indtræden på det danske marked er CitySafes klar til at tilbyde sikre opbevaringsløsninger til både privatpersoner og virksomheder. I samarbejde med bankerne, etablerer vi os landsdækkende over de næste år”, siger Morten Olsen, direktør, CitySafes.

CitySafes er etableret i 2012 i Holland, og er en førende uafhængig udbyder af værdibokse i Belgien, Tyskland og Holland.

Mest Læste

Annonce