Scharff afløser Rose Skaksen i DI Service. Rose Skaksen er blevet Vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
Scharff afløser Rose Skaksen i DI Service. Rose Skaksen er blevet Vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Jakob Scharff hopper fra Dansk Erhverv til DI

Ledelse

22/5/17 8:03

Nick Allentoft

På grund konkurrenceklausul har Jakob Scharff fået en ekstra lang sommerferie. Den 1. september bliver han direktør i DI service.
Den 1. september tiltræder Jakob Scharff som ny branchedirektør for DI Service og chef for afdelingen for offentlig-privat samarbejde, skriver DI Service i en pressemeddelelse. Han afløser Mette Rose Skaksen, der rykker til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen som vicedirektør.

Organisationen oplyser, at Jakob Scharff bliver repræsentant og talsperson for DI's medlemsvirksomheder inden for servicebranchen, der dækker virksomheder inden for bl.a. rengøring, ejendomsservice, vagt- og sikkerhed, erhvervsvaskerier, pleje- og omsorg, kantinedrift, vikarbureauer og posthåndtering. Branchen omsætter samlet set for 140 mia. kroner om året og beskæftiger mere end 140.000 medarbejdere. 

Jakob Scharff skal desuden være chef for DI's afdeling for offentlig-privat samarbejde, der bl.a. arbejder for en effektiv offentlig sektor med mere konkurrence om statslige opgaver.   Jakob Scharff har de seneste år været markedschef i Dansk Erhverv, hvor han har arbejdet siden 2011. Inden da var han i en årrække projekt- og kontorchef i Kommunernes Landsforening.   Scharff oplyser via sin Facebook, at han på grund af konkurrenceklausul er fritstillet fra Dansk Erhverv, og således får en lang sommerferie.    "Jeg glæder mig fremover til at træde et skridt frem i DI's rammer, at være med til at indfri servicevirksomhedernes vækstpotentiale og ikke mindst styrke offentligt-private alliancer. Jeg er indtil september sendt på "garden leave" af konkurrencemæssige årsager," skriver Scharff på Facebook.    Jakob Scharff er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitetscenter i 2000.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce