En anderledes forlænget weekend i Malaga

Sponsoreret

25/01/2019 09:00

Kurator

Vinterens komme betyder i Danmark mange lange dage uden sol, hvilket kan tage hårdt på enhver. Derfor er der mulighed for at tage en forlænget weekend i Malaga og omegn, hvor billeje i Malaga giver dig mulighed for at opleve meget nyt på relativt kort tid uden du behøver mange dages fri. Du finder her en guide til, hvad du kan opleve i løbet af en weekend i Sydspanien. Malaga er både en by og region, der ligger centralt i Sydspanien. Byen har næsten 600.000 indbyggere og med blot et par timers kørsel – eventuelt i en lejet bil – er der mange muligheder for spændende oplevelser.

Dag 1 – Ardales nationalpark

Du kan starte dagen med at leje en bil, hvilket giver dig mulighed for at køre til Ardales nationalpark og det kendte El Caminito del Rey på blot halvanden time. Her bliver du tilbudt et adrenalinsus, når du skal bevæge dig på en smal gangsti langs klippevæggen i kløften. Gåturen er cirka otte kilometer, hvoraf du går tre kilometer på den træbro, der er blevet lavet i forbindelse med genåbningen i 2015.

El Caminito del Rey ligger i nationalparken Ardales, der også indeholder flere søer, men du har brug for en bil for at komme rundt. Det er derfor oplagt at kigge på easyterra.dk, som kan give dig et samlet overblik over de forskellige muligheder for billeje i Malaga.

Uanset om du er til en vild oplevelse eller flot natur, kan Ardales nationalpark og El Caminito del Rey være et bud.

Dag 2 – Gibraltar

På andendagen kan du køre til Gibraltar, der er kendt for at være et britisk, oversøisk territorium på sydkysten af Spanien. I Gibraltar er der en blandet befolkning bestående af blandt andet briter, spaniere, italienere og portugisere, hvilket giver området mange kulturmøder.

I 1993 blev cirka 40% af Gibraltars areal gjort til naturreservat og det giver mulighed for et rigt dyre- og planteliv med blandt andet berberaber og berberhøner. I Gibraltar – blot to timers kørsel fra Malaga – kan du altså opleve aber i fri natur.

 

De to dage, der her er skitseret, er nogle, du får muligheden for at opleve, hvis du lejer en bil og kører ud i området, der ligger omkring. Du kan se dine muligheder for billeje i Malaga her. Af andre mulige oplevelser i området omkring Malaga er der Sevilla, Marbella og Granada, men også Malaga region og by kan tilbyde mange seværdigheder og attraktioner.

Mest Læste

Annonce