Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen får kritik af erhvervsfolk.
Thisteds borgmester Lene Kjelgaard Jensen får kritik af erhvervsfolk.

Erhvervsfolk kritiserer borgmester for dårlig ledelse

Politik

12/3/15 10:06

Nick Allentoft

En række erhvervsfolk fra Hanstholm kritiserer ledelsen af kommunalbestyrelsen i Thisted Kommune. De inviterer derfor borgmester Lene Kjelgaard Jensen (V) til et møde i morgen. Det fortæller DR Midt & Vest.

– Vi håber, at vi kan være med til at skubbe til en vogn, der bør kunne køre bedre i de næste tre år, siger formanden for Nationalpark Thy, Ejner Frøkjær. Han var én af initiativtagerne til at samle en gruppe af erhvervsdrivende fra Hanstholm-området tidligere på ugen.

Her blev de enige om at tage en snak med borgmester Lene Kjelgaard Jensen, hvor de vil lufte deres utilfredshed med ledelsen af kommunalbestyrelsen.

– Det er i orden med politisk uenighed; men processen bør værdig og ordentlig, og det har det knebet med i nogle forskellige sager, siger han og understreger over for DR Midt & Vest, at gruppen ikke går efter at vælte borgmesteren.

- Men vi har som borgere og erhvervsfolk behov for, at kommunalbestyrelsen fungerer, siger han og henviser til, at der er kommunens står over for vigtige beslutninger, blandt andet omkring udvidelsen af Hanstholm Havn: - Det er væsentligt, at alle aktører i den sag er i topform og kan fungere fornuftigt og solidt.

Erhvervsfolkene er bekymret for, at den førte politik kan betyde tab både af arbejdspladser og omsætning i lokalområdet og af indtægter til kommunen.

Lene Kjelgaard Jensen siger til DR Midt & Vest, at hun forstår folks undren over den politik, der er ført i kommunalbestyrelsen de seneste måneder:

- Vi står i en udfordret situation som kommune. Der er ikke plads til at slingre fra side til side. Vi er nødt til at udstikke en ramme og følge den, medgiver hun. - Men jeg kan ikke tage ansvaret for nogen, der laver alternative flertal. Dansk Folkeparti har de fire stemmer, som kan være afgørende for, om det er det ene eller andet flertal, der sætter retningen, påpeger hun.

Annonce