Foto wikipedia: KLs hovedkontor i Weidekampsgade
Foto wikipedia: KLs hovedkontor i Weidekampsgade

KL-topleder er blevet fyret

Ledelse

05/3/15 12:55

Suleman Haider

Direktør i Kommunernes Landsforening er blevet opsagt, oplyser begge parter.

Direktør i Kommunernes Landsforening (KL) Sine Sunesen er blevet sagt op. Det oplyser Sine Sunesen til Ritzaus Bureau. 

KL bekræfter, at samarbejdet med Sine Sunesen er stoppet, men vil ikke kommentere opsigelsen af direktøren yderligere.

Sine Sunesen sad som en af fire medlemmer af KL's direktion, der har administrerende direktør Kristian Wendelboe i spidsen.

Hun forlader jobbet efter fem år. Hun kom til KL fra en post som direktør for Akademikernes Centralorganisation. 

Sine Sunesen har i sin tid i KL siddet med ansvaret for jura og lønpolitik, og hun var blandt andet med til de seneste overenskomstforhandlinger med Centralorganisationernes Fællesudvalg (CFU), som hun tidligere selv har været formand for.

På Sine Sunesens CV figurerer også titlen som DJØF-formand, som hun bestred fra 2002 til 2004. 

I dag sidder hun blandt andet i bestyrelsen på Københavns Universitet.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.