KV17: Her er S-formandens brev til 600.000 husstande

Politik

07/11/2017 10:50

Nick Allentoft

S-formand Mette Frederiksen har sendt et brev til 600.000 husstande landet over. Heri opfordrer hun danskerne til at stemme på socialdemokratiske kandidater, der sætter velfærden først. Se hele brevet her:
Velfærd først   Måske ved du allerede, hvem du vil stemme på til valget 21. november. Måske er du i tvivl.   Jeg vil opfordre dig til at stemme på Socialdemokratiet.

Følg KV17 og RV17 på temasiderne

Vi samler alle væsentlige historier om Kommunalvalget 2017 og Regionsrådsvalget 2017 på disse temasider: KV17 / RV17

Hvorfor blander jeg mig i det, tænker du måske? Jeg bor ikke i din kommune. Men jeg kender vores kandidater. Og jeg ved, at socialdemokrater over hele landet sætter velfærden først.   Vi kæmper for, at der er råd til vores fælles velfærd. Det er ikke, fordi vi tror, at alt kan løses med flere penge. Men vi bliver flere ældre i de kommende år. Heldigvis. Og så skal vores velfærd kunne følge med. Det koster.   Ligesom det koster noget, hvis man lokalt skal have muligheden for at gøre velfærden bedre. I daginstitutioner. Skoler. Sygehuse. Plejehjem. Det bliver svært, hvis pengene allerede er brugt på skattelettelser. For vi ønsker ikke, at der hvert år skal skæres ned på velfærden.   Velfærd først betyder, at den vigtigste opgave for os er at tage hånd om velfærden.   Det gør Socialdemokratiet der, hvor du bor. Og det gør Socialdemokratiet på Christiansborg.   Andre partier ser anderledes på det. Nogle vil for eksempel hellere bruge pengene på skattelettelser. Til dem, der i forvejen tjener mest. Og hvis der så bagefter er penge tilbage, kan de bruges på velfærd. Vi er uenige. Fordi rækkefølgen er forkert. Og det er jo det fine ved politik. At der er et valg.   Uanset hvad du stemmer 21. november, så vil jeg ønske dig et godt valg. Hvis du har fået lyst til at vide mere om Socialdemokratiet og vores kandidater, så læs mere på socialdemokratiet.dk.   Tak fordi du tog dig tid til at læse dette brev.   Med venlig hilsen   Mette Frederiksen   Formand for Socialdemokratiet

Mest Læste

Annonce