Knud Løkke Rasmussen, Lars Løkkes bror, forlader Venstre.

Løkkes bror melder sig ud af Venstre

Politik

12/03/2015 13:17

Nick Allentoft

Intern uenighed om Venstre i Fredensborg får Knud Løkke Rasmussen til at forlade Venstre.

Lars Løkke Rasmussens bror, Knud Løkke Rasmussen, meldte sig torsdag morgen ud af Venstre og bliver dermed løsgænger i byrådet Fredensborg Kommune. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Udmeldelsen sker i protest mod den politiske ånd i Venstre i Fredensborg Kommune.

- Jeg har kæmpet i over et år for at ændre situationen, men det er ikke lykkes. Det handler om Venstre i Fredensborg Kommune, ikke Venstre på landsplan. Den dag jeg bliver obduceret, vil man finde et blåt hjerte i mig, og til folketingsvalget stemmer jeg på Venstre, siger Knud Løkke Rasmussen til Frederiksborg Amts Avis.

Det skriver Knud Løkke Rasmussen på sin Facebook side: 

Nogle opdateringer er lettere at skrive end andre. Den her er svær og gør ondt. Jeg har i dag været nødt til at meddele Venstres landsorganisation, at jeg melder mig ud af partiet.

Ikke fordi jeg er uenig med Venstre (den dag man obducerer mig, vil man finde et blåt hjerte med et V og et copyrightmærke), men fordi jeg simpelthen ikke kan se mig selv i øjnene som medlem af det lokale Venstre - byrådsgruppen og vælgerforeningen.

Venstres vedtægter åbner desværre ikke mulighed for, at jeg kan nøjes med at være medlem af landsorganisationen.

Det handler ikke om politik. Overhovedet ikke. Det handler om to medlemmer af Venstres byrådsgruppe, som jeg helt og aldeles har mistet enhver tillid til.

Jeg har forsøgt at råbe både byrådsgruppen og vælgerforeningen op gennem det sidste år. Er blevet mødt af gode intentioner men ingen reel vilje til at løse problemerne. Maskinrummet og lederskabet lokalt har været sandet til i årevis.

Derfor er jeg - hvis jeg skal kunne se mig selv i øjnene - nødt til at trække en streg i sandet. Det har jeg gjort nu.

Jeg håber inderligt, at den lokale vælgerforening vil benytte anledningen til at rydde godt og grundigt op, så man ved valget i 2017 kan fremstå som et reelt og troværdigt alternativ til den nuværende borgmesters flertal. Det har både Venstre og kommunen i den grad brug for.

Frem til kommunalvalget fortsætter jeg som liberal løsgænger i byrådet. Jeg vil forsætte med at sige, hvad jeg mener - og mene, hvad jeg siger. Hvad der derefter skal ske, vil jeg tage stilling til, når vi nærmer os valget.

Apropos valg, så kan I være sikker på, at mit kryds til det forhåbentligt snarlige folketingsvalg bliver sat stort og massivt ved Venstre.

 

Mest Læste

Annonce