Knud Løkke Rasmussen, Lars Løkkes bror, forlader Venstre.
Knud Løkke Rasmussen, Lars Løkkes bror, forlader Venstre.

Løkkes bror melder sig ud af Venstre

Politik

12/3/15 12:17

Nick Allentoft

Intern uenighed om Venstre i Fredensborg får Knud Løkke Rasmussen til at forlade Venstre.

Lars Løkke Rasmussens bror, Knud Løkke Rasmussen, meldte sig torsdag morgen ud af Venstre og bliver dermed løsgænger i byrådet Fredensborg Kommune. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Udmeldelsen sker i protest mod den politiske ånd i Venstre i Fredensborg Kommune.

- Jeg har kæmpet i over et år for at ændre situationen, men det er ikke lykkes. Det handler om Venstre i Fredensborg Kommune, ikke Venstre på landsplan. Den dag jeg bliver obduceret, vil man finde et blåt hjerte i mig, og til folketingsvalget stemmer jeg på Venstre, siger Knud Løkke Rasmussen til Frederiksborg Amts Avis.

Det skriver Knud Løkke Rasmussen på sin Facebook side: 

Nogle opdateringer er lettere at skrive end andre. Den her er svær og gør ondt. Jeg har i dag været nødt til at meddele Venstres landsorganisation, at jeg melder mig ud af partiet.

Ikke fordi jeg er uenig med Venstre (den dag man obducerer mig, vil man finde et blåt hjerte med et V og et copyrightmærke), men fordi jeg simpelthen ikke kan se mig selv i øjnene som medlem af det lokale Venstre - byrådsgruppen og vælgerforeningen.

Venstres vedtægter åbner desværre ikke mulighed for, at jeg kan nøjes med at være medlem af landsorganisationen.

Det handler ikke om politik. Overhovedet ikke. Det handler om to medlemmer af Venstres byrådsgruppe, som jeg helt og aldeles har mistet enhver tillid til.

Jeg har forsøgt at råbe både byrådsgruppen og vælgerforeningen op gennem det sidste år. Er blevet mødt af gode intentioner men ingen reel vilje til at løse problemerne. Maskinrummet og lederskabet lokalt har været sandet til i årevis.

Derfor er jeg - hvis jeg skal kunne se mig selv i øjnene - nødt til at trække en streg i sandet. Det har jeg gjort nu.

Jeg håber inderligt, at den lokale vælgerforening vil benytte anledningen til at rydde godt og grundigt op, så man ved valget i 2017 kan fremstå som et reelt og troværdigt alternativ til den nuværende borgmesters flertal. Det har både Venstre og kommunen i den grad brug for.

Frem til kommunalvalget fortsætter jeg som liberal løsgænger i byrådet. Jeg vil forsætte med at sige, hvad jeg mener - og mene, hvad jeg siger. Hvad der derefter skal ske, vil jeg tage stilling til, når vi nærmer os valget.

Apropos valg, så kan I være sikker på, at mit kryds til det forhåbentligt snarlige folketingsvalg bliver sat stort og massivt ved Venstre.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.