Thulsen Dahl: Vi lyttede bestemt til Rikke Karlsson

Politik

20/10/2016 16:43

Nick Allentoft

Kristian Thulesen Dahl opfattede Rikke Karlssons bekymringer som udtryk for dårligt samarbejdsklima.
Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, blev ad flere omgange advaret om muligt rod i regnskaberne hos EU-partisammenslutningen Meld og fonden Feld. Men han opfattede advarslerne fra det daværende partimedlem Rikke Karlsson som et udtryk for dårligt samarbejdsklima. Det skriver han i en mail til Ritzaus Bureau.

Læs mere om DF-skandalen

Vi har samlet alle artikler om DF-skandalen med misbrug af EU-midler på denne temaside. 

- Både Søren Espersen og jeg lyttede bestemt til Rikke Karlssons bekymringer. Men vi havde grund til at tro, at det var et dårligt samarbejdsklima med Morten Messerschmidt, der drev hende, hedder det i mailen.

Kristian Thulesen Dahl hævder samtidig, at han rent faktisk tog initiativ til at mødes med Rikke Karlsson og diskutere problemerne.   - Kort før Rikke Karlsson sidste år overraskende valgte at udmelde sig af DF, havde jeg tilbudt at mødes med hende for at gennemgå hendes bekymringer. Det blev så desværre ikke til noget, idet hun dagen før vi skulle have mødtes, meldte sig ud og afbrød forbindelsen til os. Det ærgrer mig selvsagt rigtig meget i dag, at vi ikke dengang fik talt ud om tingene. Så meget desto vigtigere er det nu, at der bliver ryddet endeligt op i rodet omkring Meld, skriver han.   Rikke Karlsson har over for Ekstra Bladet og DR fremlagt en række mails, som hun sidste år sendte til Kristian Thulesen Dahl. Her forklarer hun, at hun ikke af Morten Messerschmidt kan få oplyst, hvad pengene i Meld og Feld bliver brugt til, og det bekymrer hende.   Hun beder også flere gange om et personligt møde med Thulesen Dahl for at diskutere sagen, men det kommer aldrig i stand.  

Mest Læste

Annonce