Spidskandidat for Alternativet på Fyn og glæder mig helt vildt til den kommende tid, hvor jeg skal tale om vores politik med fynboerne og de andre partier.

Det er første gang jeg stiller op. Jeg er 52 år gammel og har voksne børn og en lang karriere som leder i både det private og det offentlige. Jeg arbejder nu som chef i den socialøkonomiske virksomhed INSP i Roskilde.

Jeg har altid beskæftiget mig med velfærd og ikke mindst hvordan vi skaber et endnu bedre samfund gennem samarbejde på tværs af sektorer.

Jeg er nu et sted i mit liv, hvor jeg tror på, at jeg kan gøre en markant forskel ved at bringe mine erfaringer ind i politik og kæmpe for et mere solidarisk og frit samfund på den bane.

I 2018 er jeg overbevist om, at vores suverænt største udfordring er klimaforandringerne, og derfor er mit politiske projekt rettet mod hvordan vi imødegår dem. Men for at kunne det, er vi nødt til at have et stærkt fællesskab, hvor alle er med, og derfor er sociale spørgsmål og frihedsrettigheder helt afgørende vigtige.

Seneste artikler

Seneste blogindlæg

Seneste pressemedelelser

Seneste cases

Navnenoter