Foto: Twitter.com

Bombetrussel truer i Esbjerg

Esbjerg Kommune har netop meddelt på det sociale medie Twitter, at byens hovedbibliotek midt i Esbjerg er udsat for en bombetrussel.

- Politiet har afspærret et område i Esbjerg midtby på grund af en bombetrussel. Derfor er alle besøgende og ansatte evakueret fra Hovedbiblioteket, som er lukket resten af dagen.

Således lyder meldingen fra Esbjerg Kommune, der driver hovedbiblioteket i centrum af Esbjerg, som her til formiddag er genstand for en bombetrussel.

Politiet begyndte at spærre af inden klokken 09.30 - først i Nørregade - der er en større handelsgade tæt på biblioteket, og siden har afspærringen bredt sig til et større område med Hovedbiblioteket som centrum. Det skriver jv.dk

Et vidne overværede fra nærmeste hold begivenhederne i Esbjerg centrum, da hun kom kørende ad Nørregade.

- Jeg kom kørende ad Nørregade og blev mødt af en afspærring. På p-pladsen ved biblioteket ringede jeg til min søster, og der hørte jeg betjente råbe til folk på biblioteket, at de skulle gå indenfor og lukke vinduerne, da der var tale om en bombetrussel, Laila Dalholm til jv.dk.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.