Foto: Twitter.com

Bombetrussel truer i Esbjerg

Esbjerg Kommune har netop meddelt på det sociale medie Twitter, at byens hovedbibliotek midt i Esbjerg er udsat for en bombetrussel.

- Politiet har afspærret et område i Esbjerg midtby på grund af en bombetrussel. Derfor er alle besøgende og ansatte evakueret fra Hovedbiblioteket, som er lukket resten af dagen.

Således lyder meldingen fra Esbjerg Kommune, der driver hovedbiblioteket i centrum af Esbjerg, som her til formiddag er genstand for en bombetrussel.

Politiet begyndte at spærre af inden klokken 09.30 - først i Nørregade - der er en større handelsgade tæt på biblioteket, og siden har afspærringen bredt sig til et større område med Hovedbiblioteket som centrum. Det skriver jv.dk

Et vidne overværede fra nærmeste hold begivenhederne i Esbjerg centrum, da hun kom kørende ad Nørregade.

- Jeg kom kørende ad Nørregade og blev mødt af en afspærring. På p-pladsen ved biblioteket ringede jeg til min søster, og der hørte jeg betjente råbe til folk på biblioteket, at de skulle gå indenfor og lukke vinduerne, da der var tale om en bombetrussel, Laila Dalholm til jv.dk.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.

 • 08.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune deler erfaringer om verdensmål med FN

  Kommunen er som den første kommune i Danmark blevet bedt om at bidrage med en rapport om arbejdet med verdensmålene til FN. Rapporten er netop offentliggjort på FN’s hjemmeside.

 • 26.05.21 Kommunalt
  Kommune præsenterer nyt projekt for social- og ældreministeren

  Tidligere på året fik Haderslev Kommune tildelt 9,18 million kroner fra Social- og ældreministeriets pulje til nærvær og omsorg i ældreplejen. De skal bruges til at skabe mere nærvær og fleksibilitet i hjælpen på ældreområdet.

 • 20.05.21 Kommunalt
  Smitten i dansk kommune fortsat høj

  På tærsklen til den næste fase i genåbningen er smittetallene i Norddjurs stadig på et højt niveau. En række initiativer er sat i gang for at vende udviklingen, og borgmester Jan Petersen opfordrer til fortsat fælles indsats for at knække kurven.