Foto: Shutterstock

Covid-19: Klasse hjemsendes i niveau-3 kommune

På grund af en positiv COVID-19 test hos en elev på Kongehøjskolen er hele elevens klasse derfor hjemsendt til test.

En elev på Kongehøjskolen er konstateret smittet med COVID-19, hvorfor skolen i tråd med sundhedsmyndighedernes retningslinjer har hjemsendt en hel 9. klasse og yderligere tre elever fra udskolingen samt en søskende til den smittede elev. I alt er hjemsendt 28 elever, som alle er hjemsendt med henblik på at blive testet.

"De relevante forældre på Kongehøjskolen er orienteret. Hjemsendelsen sker helt i tråd med myndighedernes retningslinjer for hjemsendelse. Jeg håber, at alle fortsat følger retningslinjerne tæt, da det er den eneste måde, hvorpå vi kan begrænse smitten," siger skolechef i Aabenraa Kommune, Rasmus Andreassen.

9. klassen vil under hjemsendelsen modtage virtuel undervisning.

Ved positive tilfælde af COVID-19 i Aabenraa Kommunes skoler og dagtilbud gælder, at barnet igen må komme i skole eller institution efter en negativ test foretaget tidligst fire dage efter smittetilfældet. Herefter gentages testen, efter barnet er tilbage i skolen eller institutionen. Ønskes der ikke test, skal barnet være isoleret i hjemmet i syv sammenhængende dage uden symptomer, før barnet igen kan komme i skole eller institution.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer