Datadreven vagtplanlægning til Danmark med Allocate Software

Et strategisk samarbejde mellem EG og engelske Allocate Software varsler nye tider for arbejdet med vagt- og ressourceplanlægning på landets regionale sygehuse, samt kommunale ældrecentre og døgntilbud.

Et strategisk samarbejde mellem EG og engelske Allocate Software varsler nye tider for arbejdet med vagt- og ressourceplanlægning på landets regionale sygehuse, samt kommunale ældrecentre og døgntilbud.

- Kompetence- og budgetstyret vagtplanlægning er krumtappen i de offentligt ansattes hverdag, når stadig flere og mere komplicerede opgaver skal løses af færre medarbejdere. Derfor er jeg stolt over aftalen, der giver os en eksklusiv ret til at forhandle Allocates produkter i Danmark.

Allocate Software er en af verdens førende softwareleverandører på området. Aftalen betyder, at vi fremover kan tilbyde vores kunder en langt mere sammenhængende og avanceret vagtplansløsning, som understøtter behov og ønsker i regioner og kommuner, udtaler CEO Allan Jepsen, EG Silkeborg Data A/S.

Kompetence- og budgetdrevet planlægning
Det engelske softwarehus Allocate Software er specialister i branchespecifikke vagtplansløsninger, der blandt andet indeholder understøttelse af automatisk planlægning, omkostningsberegning af enkelte vagter og nye mobile muligheder via en brugervenlig portal til medarbejderne.

- Løsningen skaber overblik og gennemsigtighed for alle. Fx er der i løsningen mulighed for hele tiden at overvåge og rapportere, om de rigtige folk med de rigtige kompetencer er på arbejde, og hvorvidt planen ligger over eller under vagtplansbudgettet.

Det er netop den form for avancerede planlægningsværktøjer og ledelsesrapportering, som kommunerne og regionerne har brug for i dag, hvor fokus er på at få enderne til at nå sammen og overholde alle aftaler og kvalitetskrav, siger senior manager Carsten Mathiassen, Ressource Management, EG Silkeborg Data A/S.

Om Allocate Software
Den engelske softwarevirksomhed Allocate Software er specialister i vagt- og planlægningsløsninger til blandt andet sundheds- og socialsektoren i en række europæiske lande, fx England, Irland, Tyskland og Sverige.

- Det danske marked er spændende, især fordi de offentlige arbejdspladser er så gennemdigitaliserede. Vi ser derfor frem til at samarbejde med EG og det offentlige Danmark, hvor vi forhåbentlig kan være med til at gøre det både lettere og billigere at styre ressourcer og vagtplaner i hverdagen, siger General Manager, Erik Stone, Allocate Software.

Samarbejdet mellem EG og Allocate Software får ingen betydning for de kunder, som i dag har aftaler med EG Silkeborg Data A/S omkring levering af vagtplanlægningssystemer. Dette samarbejde fortsætter uændret med PDC A/S.

- Eksklusivaftalen med Allocate Software betyder, at vi har opsagt aftalen med vores nuværende samarbejdspartner PDC A/S. Vi opretholder dog naturligvis vores forpligtelser og fortsætter samarbejdet, så vores kunders løsninger kører som hidtil. Fremover vil vi til gengæld være i stand til at tilbyde kommuner og regioner en mere samlet løsning i samarbejde med Allocate Software", siger senior manager Carsten Mathiassen, Ressource Management, EG Silkeborg Data A/S.

Læs mere om Allocate Software på .

Om EG og det offentlige
EG udvikler og leverer digitale løsninger og services til det offentlige Danmark. EG's position som en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder er bygget på en tæt relation til vores kunder, brancheviden og solide it-kompetencer. Gennem stor brancheindsigt og årelang erfaring fra samarbejdet med blandt andet kommuner, regioner og en række private virksomheder baserer EG sine løsninger på best practice-processer inden for de brancher, hvor vi har en stærk markedsposition.

Emneord: EG Gruppen, Dataanalyse, Vagtsystemer, Vagtplanlægning, OPS, Offentligt privat samarbejde, Sundhedsområdet, 200917
Samfundsdesign / EG på DenOffentlige.dk EG er en skandinavisk teknologipartner med mere end 1.800 medarbejdere fordelt på 28 lokationer i Skandinavien og Polen. Vi leverer digitaliseringsløsninger til mere end 12.500 offentlige og komm...
Aktivitet: Artikler: 129 | Events: 1 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 17.09.19 Infrastruktur
  Erhvervsliv: Her er en halv mia til mere velfærd

  Ifølge Dansk Byggeri kan kommunerne frigøre en halv milliard kroner, hvis flere private stod for at passe veje og grønne anlæg.

 • 02.09.19 Sundhed
  Danmark er velfærdsteknologiens vugge

  Der bliver ikke medarbejdere nok til fremtidens udfordringer på velfærdsområdet. En del af løsningen kan findes via velfærdsteknologi. Danmark er førende inden for udvikling af velfærdsteknologi, og borgerne er klar til at bruge teknologien.

 • 25.06.19 Sundhed
  EU-guld til sund erhvervsklynge

  Danmark er førende inden for samarbejde mellem erhvervsliv og det offentlige, når der skal udvikles ny teknologi. Flere danske klyngeorganisationer har modtaget EU-kommissionens guldcertifikat for at fremme sundhed gennem samarbejde.

 • 02.06.19 Sundhed
  Mange er uden arbejde fem år efter hjernerystelsen

  En tilsyneladende banal hjernerystelse kan få langvarige konsekvenser – patienter med vedvarende smerter har nemlig markant større risiko for, at de fem år efter enten er arbejdsløse eller på førtidspension, viser ny stor undersøgelse.

 • 03.05.19 Sundhed
  Tryggere vej fra sygehus til eget hjem

  En sygeplejerske fra Lejre Kommune får nu sin faste gang på Holbæk Sygehus. Her skal hun samarbejde med indlagte borgere fra Lejre Kommune, deres pårørende og sygehusets personale. Målet er at gøre det tryggere at vende hjem efter indlæggelsen.