Foto: Shutterstock

Efter vurdering fra Epidemikommissionen: Nu åbner skolerne i Ishøj

Ishøj Kommune kan genåbne skolerne på linje med resten af hovedstaden fra på mandag. Det sker på baggrund af en vurdering fra Epidemikommissionen.

Sundhedsministeriet har på baggrund af nyeste data om smittesituationen i Ishøj, bedt Epidemikommissionen vurdere, om der er grundlag for at åbne skolerne i Ishøj.

Epidemikommissionens vurdering er, at der nu er grundlag for at ophæve restriktionerne, da det er vurderingen, at skolebørnene ikke i betydeligt omfang er årsag til smittespredningen i Ishøj Kommune.

Det betyder, at bekendtgørelsen om nedlukningen af skolerne i Ishøj ophæves fra mandag den 15. marts 2021.

Konkret vil ophævelsen af restriktionerne sige, at fra på mandag kan 0. – 4. klasse i Ishøj igen møde i skole. 5.– 8. klasse, afgangselever i grundskolen og ungdomsuddannelser og ikke-afgangselever på ungdomsuddannelser kan fra på mandag ligesom i resten af hovedstaden møde til udendørs undervisning en gang om ugen. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Kommunalt
  Albertslund Kommune har ansat ny kommunaldirektør

  Albertslund Kommune har ansat Henrik Harder som ny kommunaldirektør. Han kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Dragør Kommune og tiltræder stillingen i Albertslund den 1.august

 • 25.06.21 Kommunalt
  Kommunerne kan få store gevinster ud af corona-krisen

  Der er mange gode erfaringer fra corona-krisen på sundheds- og ældreområdet, viser en ny rapport fra VIVE. Kommunerne kan få store gevinster ud af at arbejde systematisk med at fastholde og videreudvikle de positive erfaringer, de har gjort sig lokalt, mener formand for Social- og Sundhedssektoren i FOA Torben Hollmann.

 • 24.06.21 Kommunalt
  Første gang i 50 år: Særlig fisk fundet i dansk å

  For første gang i over 50 år er der fundet unger af den hvidfinnede ferskvandsulk. Det er sket i Susåen, hvor moder-fiskene blev sat ud for tre år siden efter at være importeret fra Sverige. Ulken er en del af et naturgenopretningsprojekt, der skal sikre bevarelsen af den tykskallede malermusling, hvis unger er afhængige af at kunne sætter sig på ulkens gælder.

 • 18.06.21 Kommunalt
  Dansk kommune ude med nyt initiativ: Nu bliver arbejdstiden røgfri

  Gældende fra 1. oktober bliver arbejdstiden røgfri for alle ansatte i Aabenraa Kommune.

 • 10.06.21 Kommunalt
  Nu kan sogn genåbne

  Dagens corona-tal fra Statens Serum Institut, viser, at Gellerup Sogn kan genåbne fra og med i morgen torsdag 10. juni 2021, da incidensen de seneste syv dage i træk har ligget under 600. Sognet har dog fortsat en høj positivprocent, som kan indikere, der er et relativt højt smittetryk i området - situationen følges derfor tæt, og særlige indsatser fastholdes.