Erhvervsstyrelsen

Erhvervsstyrelsen

Dahlerup Pakhus, Langlinje Allé 17, 2100 København Ø

Telefon: 3529 1000 Website: www.erhvervsstyrelsen.dk E-mail:

Erhvervsstyrelsen

Artikler

Pressemeddelelser

 • Danmark i spidsen for digitalisering af offentlige indkøb og udbud i Europa
  11.05.15 Politik

  Danmark skal drive arbejdet med at standardisere digitaliseringen af offentlige indkøb og udbud på tværs af EU. Det er lykkedes Digitaliseringsstyrelsen og Dansk Standard at få det internationale sekretariat, der skal fastlægge rammerne for fælleseuropæiske elektroniske indkøbs- og udbudsprocesser, på danske hænder. Der er kick-off-møde den 17.-18. juni.

 • Uklare regler og mangel på viden bremser deleøkonomien i Danmark
  19.12.14 Velfærd

  Uklar lovgivning og skeptiske investorer hæmmer udviklingen af deleøkonomien i Danmark. Og selvom der kan være mange penge at spare, ved danskerne for lidt om de mange former for deleøkonomi. Sådan lyder nogle af konklusionerne i en ny analyse fra Erhvervsstyrelsen.

 • Ny rapport: Nye løsninger sluges af Dødens Gab
  26.11.14 Politik

  Innovative løsninger forsvinder, før de kommer på markedet i Danmark eller internationalt. Det er ikke godt nok, mener formanden for Markedsmodningsfonden, der peger på en række væksthæmmende barrierer i forbindelse med markedsintroduktionen af nye innovative løsninger.

 • Danmark er det 4. bedste iværksætterland i verden
  20.11.14 Infrastruktur

  Det årlige internationale iværksætterindeks GEDI placerer nu Danmark som verdens fjerde mest attraktive land for iværksættere.

 • Chefen stopklods for virksomhedens vækst
  25.09.14 Ledelse

  Cheferne i Danmarks mindre virksomheder står tit selv i vejen, når forretningen skal vokse. Det viser helt nye tal fra programmet Vækst via Ledelse, hvor ledelsesspecialister har screenet flere end 700 chefer fra virksomheder i hele landet.

 • Hønsemøg får roser til at blomstre
  20.08.14 Bæredygtighed

  Hønsemøg er en ressource, som kan udnyttes til både el-produktion og gødning. Det er målet for et projekt hos en ægproducent, der netop har fået tilskud fra Grøn Omstillingsfond.

 • Strukturfonde sætter gang i dansk milliardinvestering
  06.08.14 Infrastruktur

  EU-Kommissionen har nu officielt godkendt de danske programmer for Regionalfonden og Socialfonden i 2014-2020. Danmark kan som det første land i EU dermed sætte gang i investeringerne fra fondene i 2014-2020.

 • Ikke-vestlige efterkommere er mønsterbrydere inden for iværksætteri
  19.11.13 Velfærd

  Ikke-vestlige efterkommere bryder mønsteret for, hvordan en dansk iværksætter ser ud. Og de er – tilsyneladende – gået lettere igennem den økonomiske krise, viser ny undersøgelse

 • Disse skoler føder flest iværksættere
  13.11.13 Velfærd

  Ny rapport viser, hvilke skoler, der udklækker flest iværksættere, fordelt på kommuner, landsdele og en samlet liste med alle landets skoler. Skoler fra Solrød og Greve kommuner syd for København topper listen over kommuner, hvor flest afgangselever fra 9. klasse siden 1980 er blevet iværksættere. Også nordsjællandske kommuner ligger højt på listen, mens kommuner og skoler på Fyn og i Jylland ligger lavere.

 • Dobbelt så meget datatrafik på mobilen
  06.11.13 Infrastruktur

  Danskerne er storforbrugere af data på mobilen. Vi surfer døgnet rundt og bruger gerne nettet, mens vi er på farten. På et år er datatrafikken på mobiltelefoner mere end fordoblet.

 • Minister vil ruske liv i slappe websider
  12.11.12

  Danmark går glip af et tocifret milliardbeløb i vækst, når forbrugerne møder "døde" hjemmesider. Selvom ni ud af ti af små og mellemstore virksomheder har en hjemmeside opdateres 60% sjældent eller aldrig, og alt for få giver mulighed for at købe eller booke direkte. Det skal der rettes op på med det landsdækkende trænings-initiativ "Succes Online", der i dag skydes i gang af handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr.

 • 14 grønne løsninger får nu 57 mio. kr. i støtte
  15.10.12

  Fornyelsesfonden har valgt 14 projekter ud af 65 indkomne forslag til innovative grønne produkter og serviceydelser. Siden 2010 har Fornyelsesfonden nu støttet 75 grønne løsninger med 321 mio. kr.

 • 40 konkrete forslag til enklere regler for danske virksomhede
  05.10.12

  Virksomhedsforum for Enklere Regler er klar med de første 40 forslag til administrative lettelser for virksomhederne. Nu skal regeringen behandle forslagene efter et ”følg-eller-forklar” princip. Det betyder, at regeringen skal gennemføre forslagene eller komme med en god forklaring på, hvorfor de ikke kan gennemføres. Formand for Virksomhedsforum Michael Ring:

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner