Ny video af Putin forstærker rygter om skrantende helbred

Europa

19/05/2022 13:15

Redaktionen

Nye optagelser af Vladimir Putin er kommet frem, hvor han på bizart vis roterer sin fod og tilsyneladende kæmper med rykvise bevægelser med benet, hvilket tilføjer yderligere til rygterne om, at den russiske præsident muligvis oplever et kraftigt fald i helbredet.

Klippet blev taget for et par dage siden, da Putin mødtes med sin kollega fra Tadsjikistan, Emomali Rahmon, og her viste den russiske leders venstre fod gentagne gange at hæve og sænke sig, mens hans knæ kollapsede indad.

Putin justerede senere sin position i stolen og satte foden solidt på jorden, mens han talte med Rahmon om udviklingen af ​​forholdet mellem Rusland og Tadsjikistan. Dette satte dog ikke en stopper for det, og hans ben så ud til at fortsætte med at rykke.

De mærkelige bevægelser blev opfanget af den tadsjikiske leder, som virkede noget urolig, da han kiggede ned og så Putins fod, der bøjede sig utilregneligt.

Der har været mange spekulationer om den russiske præsidents helbredstilstand i de seneste uger, hvor sundhedseksperter, politikere og endda eksil-russiske forretningsmænd hævder, at han sandsynligvis kæmper med en alvorlig sygdom.

Parkinsons sygdom er en hjernesygdom, der påvirker motoriske færdigheder, og citeres ofte af kommentatorer som en sygdom, Putin står ansigt-til-ansigt med.

Urolige ben, også kaldet ”Restless legs syndrom”, er en ukontrollerbar trang til at bevæge sine underekstremiteter og fødder og ses ofte som et symptom udvist af Parkinsonpatienter.

Mest Læste

Annonce