Foto: Shutterstock

Fødevare tilbagekaldes

Froneri tilbagekalder Smarties Push Up i æsker á 4 stk., da der er risiko for indhold af ethylenoxid.

Hvilken fødevare? 
Nestlé Smarties Pop Up, 4 stk.

Solgt hvor? De er solgt fra Hjem-IS-bilerne i Danmark

Virksomhed der kalder tilbage Forhandler af produktet Hjem-IS Sennelsvej 1 7700 Thisted

Årsag Produkterne kan have et indhold af pesticidet ethylenoxid. Froneri træffer den forebyggende foranstaltning at tilbagekalde ovenstående partier af is på grund af et lovgivningsmæssigt spørgsmål. Tilbagekaldelsen omfatter kun partinumrene ovenfor.

Risiko På basis af DTU Fødevareinstituttets generelle vurdering af ethylenoxid kan en sundhedsmæssig risiko ikke udelukkes, og vi har besluttet en forbyggende tilbagetrækning. Men vi betragter sandsynligheden for en risiko ud fra et fødevaresikkerhedsmæssigt synspunkt som yderst usandsynlig. 

Det oplyser Hjem-IS på deres hjemmeside. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Erhvervsliv
  Handlen med ulovlige kopivarer udgør fortsat et massivt problem

  Den ulovlige handel med kopivarer udgør fortsat et massivt problem, der koster danske arbejdspladser, kan have alvorlige sikkerheds- og sundhedsmæssige risici og gå ud over dansk velfærd.

 • 10.06.21 Erhvervsliv
  Særlig corona-indsats hjælper ledige

  Mange familier er blevet ramt økonomisk af corona, fordi mor eller far har mistet jobbet. I Rødovre har man sat ind med en ekstraordinær beskæftigelsesindsats. Nu viser tallene, at det har virket - mange er blevet hjulpet til at finde ny beskæftigelse.

 • 09.06.21 Erhvervsliv
  Onlinemøder er en ulempe for kvindestemmer

  Forskere fra SDU og universitetet i Magdeburg har undersøgt, hvordan forskellige stemmer opfattes via onlineværktøjer som Zoom, Skype eller Teams. Ikke alle frekvenser transmitteres fuldt ud, hvilket går ud over især kvinder, som opfattes mindre kompetente, udtryksfulde og karismatiske end mænds stemmer.

 • 03.06.21 Erhvervsliv
  Vær opmærksom: Nyt initiativ indføres ved Lillebæltsbroen

  En digital tavle og rumlestriber på den ny Lillebæltsbro skal skærpe trafikanternes opmærksomhed, når de kører forbi det igangværende malearbejde på broen og derved forebygge ulykker på stedet.

 • 01.06.21 Erhvervsliv
  Rapport: Danmark er på vej ud af krisen

  Danmark er sluppet nådigere gennem pandemien end mange af de lande, vi normalt sammenligner os med. Det er særligt på privatforbrug og eksport, at Danmark har klaret sig bedre. Det viser ny vismandsrapport. Det betyder til gengæld også, at vi skal begynde at holde et vågent øje med antallet af faglærte.