Foto: Shutterstock

Fyret fra DR: Nu er han tilbage

Trods en fyreseddel er han nu tilbage.

I 2018 blev Jacob Riising fyret fra DR.

DR blev pålagt besparelser fra politiske side, og det betød, at en række DR-medarbejdere måtte pakke deres ting og sige farvel til kanalen. 

Men nu er Jacob Riising tilbage på DR. Sammen med værten Anne Lin bliver de to værtsparret til MGP 2021, der løber over skærmen den 27. februar.

Det er ikke første gang siden fyringen i 2018, at DR har haft snøren ude efter Jacob Riising, men det er først nu, at han har valgt at takke ja til et job hos kanalen. Det fortæller han til Se & Hør.

“Jeg har aldrig været tøsefornærmet, og jobbet som MGP-vært er ikke det første, de tilbyder mig. De andre tilbud har bare passet dårligt, men MGP har en særlig plads i mit hjerte,” fortæller Jacob Riising, der for femte gang skal være vært på sangkonkurrencen.

Selvom det langt fra er første gang, at han står i spidsen for MGP, så er 2021-udgaven noget særligt.

“Lige netop i år er MGP måske vigtigere end nogensinde, da vi siden sidste års show har været isoleret. Der er virkelig brug for en aften, hvor vi glemmer alt om pandemi og smittekæder og i stedet hepper i fællesskab på de modige børn, der stiller op til MGP 2021,” siger han til DR.

Freelance med eget firma

Men fyringen fra DR har ikke resulteret i en tom kalender for den garvede tv-vært. Jacob Riising er i dag freelance med eget firma, og senest har han takket ja til jobbet som vært på Discovery+-programmet Stjerner i trøjen.

Livet som “ herre i eget hus” passer Jacob Riising godt. 

“Jeg kunne fra starten mærke en kæmpe glæde ved, at jeg selv kan strukturere min hverdag, vælge min egen kaffemaskine og kontorstol, og jeg kan skrive en bog, når det passer mig. Jeg tænker over, hvilken retning jeg vil gå i, og siger også nej til en masse job. Jeg er herre i eget hus nu, og det er en kæmpe gave, ” forklarer han til Se & Hør.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også