Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Hvor bliver det gode vejr af? Sådan bliver vejret i weekenden

Generelle nyheder

12/04/2024 05:27

J. Bøgen

Jeg kan ikke være den eneste, der savner "hygge-i-haven-vejr"!

Skal vi ikke bare blive enige om, at april måned set ikke har levet op til at være årets anden forårsmåned indtil videre?

Med rekordmeget regn, særdeles svingende temperaturer og en god portion blæst har det ikke ligefrem været en tillokkende tanke at sætte havemøblerne frem (sammen med uret, da vi skiftede til sommertid), at skifte vinterjakken ud med forårsversionen og finde de tyndere bukser frem.

Nuvel, det går i den rigtige retning! Dagene bliver længere, og temperaturerne ligger da også jævnt omkring de tocifrede varmegrader nu. Men jeg kan umuligt være den eneste, der virkelig længes efter sommervarme og solskin!

Nå, men vi skal jo til det - sådan bliver vejret i weekenden.

Fredag

Ifølge DMI bliver ugens sidste hverdag mest skyet og med spredte byer, ligesom der lokalt kan være diset, særligt i de sydlige egne.

Temperaturerne vil ligge mellem 9 og 14 grader, lidt køligere ved kyster med pålandsvind. Dog bliver vinden "kun" let til frisk fra sydvest.

I aften og natten til lørdag bliver det både skyet, diset og stedvist regnende. Temperaturerne ryger ned mellem 7 og 10 grader, og vinden fortsætter med samme intensitet, indtil den sidst på natten går op til hård vind ved Vestkysten.

Lørdag

Weekenden starter ud med skyet og mest tørt vejr, og i perioder kan der komme lidt eller nogen sol.

Temperaturerne vil ligge mellem 10 og 15 grader, og vinden bliver let til frisk omkring sydvest, vest kysterne dog op til hård vind.

Om aftenen og først på natten til søndag fortsætter det skyede vejr, men nu kommer der regn og byger med i puljen. Det går dog over i løbet af natten, da det efterhånden bliver mere tørt og klart vejr. Temperaturerne ryger ned mellem 5 og 8 graders, imens vinden tager til og bliver jævn til hård, ved kysterne op til kuling.

Søndag

Ugen slutter af med lidt eller nogen sol og enkelte byger. Temperaturerne tager et lille dyk i forhold til lørdag og vil ligge mellem 7 og 11 grader. Frisk til hård vind fra vest, ved kysterne op til kuling.

Om aftenen og natten til mandag vil der komme enkelte byger, men ellers bliver det til dels klart vejr.

Temperaturerne falder imidlertid betragteligt til ned mellem 4 og 8 grader.

Mest Læste

Annonce