Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nyd vejret i dag: Sådan bliver weekenden

Generelle nyheder

15/03/2024 06:19

J. Bøgen

Skulle det ikke forestille at være forår?!

Vi er nu (næsten) over halvvejs inde i årets første forårsmåned, og de sidste par dage har der da også været lidt forårsstemning i luften.

Godt nok har det været gråt og overskyet og delvist regnende, men temperaturerne har trods alt været oppe i de to cifre, og nattefrost har ikke været noget, vi har skullet forholde os til.

Desværre har foråret åbenbart også weekend efter i dag, for vejrudsigten minder ærligt talt mere om noget, der kunne passe på november end på marts.

Fredag

Ifølge DMI bliver i dag skyet og med lidt stedvis regn af og til, men der vil også være mulighed for lidt sol.

Temperaturerne vil ligge mellem 8 og 13 grader, ved kyster med pålandsvind stedvis lidt køligere, og vinden vil komme fra sydvest.

Om aftenen og natten bliver det skyet, og der vil være perioder med lidt regn eller byger, men ud på natten klarer det lidt op i Nordvestjylland. Temperaturerne ryger ned mellem 3 og 7 grader.

Lørdag

Weekendens første hele dag bliver mest skyet, og først på dagen vil der være regn eller byger over de østlige egne. Ellers kommer der kun enkelte byger og lidt eller nogen sol de fleste steder.

Temperaturerne tager imidlertid et mærkbart dyk i forhold til fredagen, da de kommer til at ligge mellem 5 og 8 grader. Samtidig tager vinden og bliver jævn til hård fra vest og nordvest med kraftige vindstød, ved vestkysten op til kuling, lokalt måske hård kuling med vindstød op nær stormstyrke.

Om aftenen og natten mest tørt og til dels klart vejr. Temperaturerne ryger langt ned til mellem 3 graders frost og 3 graders varme, men vinden aftager og bliver efterhånden svag til jævn omkring nordvest, mod øst dog jævn til hård vind omkring nordvest.

Søndag

Weekend slutter af med tørt vejr og nogen sol, måske endda en del sol i nord og øst. Ud på eftermiddagen kommer der dog skyer ind over de sydvestlige egne, så hvis du gerne vil ud og gå i forårssolen, skal du tidligt ud af fjerene.

Temperaturerne vil ligge mellem 3 og 8 graders varme.

Om natten får vi tørt og ret klart vejr, dog mere skyet mod vest og sydvest. Temperaturerne ryger langt ned igen og vil ligge mellem 4 graders frost og 3 graders varme.

Mest Læste

Annonce