Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vinteren gør comeback: Her kan vi få sne de næste dage

Generelle nyheder

04/03/2024 07:11

J. Bøgen

Frosten kommer også retur.

Det kan godt være, vi nu er gået i gang med den første hele uge af marts, og dermed den første hele uge af foråret ifølge kalenderen, men vinteren er ikke helt klar til at slippe sit tag i landet

Ifølge DMI er får et højtryk over det nordlige Skandinavien nemlig koldere luft til at strømme ned over Danmark, og det giver risiko for nattefrost.

Dagtemperaturerne kommer også til at være noget lavere, end vi lige havde nået at vænne os til efter sidste uge, og ikke mindst weekenden, så jeg håber ikke, du har lagt vintertøjet alt for langt væk.

Mandag

Ugen starter ud med nogen sol i de nordøstlige eller østlige egne, og ellers bliver det en tør og skyet affære fra morgenstunden. Efterhånden klarer det dog lidt op og giver lidt eller nogen sol til hele landet. Temperaturerne vil ligge mellem 5 og 8 grader i dagtimerne.

I aften og i nat får vi stadig til dels klart vejr, men temperaturerne tager sig et ordentligt dyk til ned mellem 1 grads frost og 3 graders varme, så pas godt på isglatte veje, hvis du skal ud at køre enten i aften/nat eller tirsdag morgen.

Tirsdag

Først på dagen får vi lidt eller nogen sol, men efterhånden bliver det mest skyet, dog uden nedbør. Temperaturerne vil ligge mellem 3 og 6 graders varme.

Aftenen og natten byder på skyer og lidt regn, lokalt måske endda som slud eller tøsne. Temperaturerne ryger ned mellem frysepunktet og 3 graders varme, så der er igen risiko for glatte veje.

Onsdag

Først på onsdagen kommer der lidt nedbør i form af regn til den nordlige del af landet. Stedvist vil nedbøren dog falde som slud eller tøsne. Ellers bliver det mest tørt og skyet og kun med en lille mulighed for sol. Temperaturerne vil ligge mellem 4 og 6 grader.

Natten til torsdag byder på tørt og stedvis klar vejr, og temperaturerne kommer helt ned mellem 2 graders frost og 3 graders varme.

Mest Læste

Annonce