Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Rengøringsekspert forklarer: Derfor bør du helt droppe glasrens

Hus og have

08/07/2024 16:08

J. Bøgen

Det kan være farligt, og du kan selv lave en billigere løsning!

Gangen med rengøringsmidler i supermarkedet er pakket fuld af varer, der lover at gøre næsten alt fra at fjerne skimmelsvamp til at dræbe bakterier.

Selvom nogle af disse forskellige produkter kan være nyttige, bør du helt sikkert springe din glasrenser over.

Nej, vi siger ikke, at du skal undlade at rense dine spejle og vinduer. I stedet anbefaler vi at spare penge på et dyrt rengøringsmiddel og gå gør-det-selv-vejen.

Ekspert forklarer

Sara San Angelo, en professionel rengøringsassistent, der driver Confessions of a Cleaning Lady, talte med The Spruce og forklarede, hvorfor glasrens er det rengøringsprodukt, du skal droppe, og vi er solgt på ideen.

Ifølge San Angelo kan glasrensere være farlige, hvis de blandes med dine andre rengøringsmidler.

I betragtning af at du har brug for et par forskellige ting til at rengøre områder som dit køkken og badeværelse, kan blanding af disse produkter ske utilsigtet.

Men den vigtigste del af hendes ræsonnement er budgetmæssigt.

Billigere hjemmelavet løsning

Glasrens kan være dyrt. I stedet for at bruge dine hårdt tjente penge på det, kan du vælge en gør-det-selv-mulighed, der er meget billigere (og er mindre tilbøjelig til at interagere med andre rengøringsmidler).

Alt du behøver er hvid eddike, vand og en sprayflaske i glas.

Tilsæt lige dele vand og eddike, bland godt og sprøjt det på dine spejle og ruder. Rengør med en mikrofiberklud, og du er færdig.

Det kan praktisk talt holde ubegrænset, og eddike er en så overkommelig ingrediens, at du vil være i stand til at genopfylde din gør-det-selv-rens for øre i forhold til kommercielle.

Kilde: Lifesavvy

Mest Læste

Annonce