Hvordan måler vi værdien af samskabelse?

Nyt review kortlægger og formidler den aktuelle forskning, der findes om værdien og målingen af samskabelse.

Arbejder du med samskabelse, eller overvejer du det, er du sikkert blevet mødt af spørgsmålet om, hvordan man dokumenterer og måler på værdien af samskabelse.

Hos praktikere og beslutningstagere i den offentlige sektor er der et stigende behov for måle, dokumentere og sætte begreber på værdien af samskabende initiativer.

Derfor udgiver Absalon nu forskningsreviewet ”Hvilken værdi skaber vi med samskabelse – og hvordan kan den måles og dokumenteres?”, der samler og udvikler den eksisterende baggrundsviden til gavn for både undervisning, praksis og forskning.

Reviewet består af to bidrag: Forskningsreviewet om værdi og måling af samskabelse er udarbejdet af Annika Agger, ph.d., lektor ved Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv, RUC og Anne Tortzen, ph.d., leder af Center for Borgerdialog. Analysedelen er udarbejdet af Charlotte Rosenberg, ph.d., lektor ved Professionshøjskolen Absalon. Her behandles en konkret case, som giver både et indblik i udfordringerne ved værdisættelse og -måling af samskabelse samt et bud på, hvordan værdien i stedet kan beskrives. Analysen bygger på data fra Charlotte Rosenbergs ph.d.-forskning.

Læs reviewet her (pdf).

Lær mere på en Masterclass
Bliv klædt på til at forventningsafstemme og håndtere krav om måling og dokumentation af samskabelse. I efteråret afholder Absalon to dages Masterclass med udgangspunkt i det nye forskningsreview for dig, som er praktiker, konsulent eller leder. 

Masterclass'en finder sted den 9. oktober og 8. november 2018. Læs mere.

Tag med til release
I forbindelse med Masterclass'ens første del inviterer Absalon indenfor til release af det nye forskningsreview. Arrangementet foregår tirsdag den 9. oktober klokken 15.30-17 på Campus Roskilde - Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde. Kom og fejr udgivelsen med et glas bobler og snacks og få et eksemplar af bogen med hjem. 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også