Foto: Shutterstock

I dag indkalder Mette Frederiksen

I dag har statsministeren indkaldt til nye forhandlinger om genåbningen af Danmark.

I dag mandag den 22. marts er der kommet nye genåbninger i Danmark. I forrige uge blev der nemlig vedtaget en aftale, der kunne sende flere elever i skole, mens flere butikker får lov til at åbne.

Derudover må der også samles op til 50 personer nu til udendørs aktiviteter, hvilket blandt andet betyder, at det er muligt at afvikle fodboldkampe og andre sportsakviteter igen.

Der mangler dog fortsat meget endnu, før Danmark er åbnet endeligt op, og det skal Mette Frederiksen og partilederne drøfte om i dag.

"En lang omgang"

Ifølge TV2 så har Mette Frederiksen nemlig indkaldt partilederne til til forhandlinger om genåbning af Danmark. Disse forhandlinger starter i dag klokken 12, og det forventes snart, at der kommer nyt ud om disse forhandlinger.

Statsministeren har nemlig tidligere berettet om, at der senest den 23. marts ville komme nyt om en langsigtet genåbningsplan i Danmark.

Det er TV2s politiske journalist, Hans Redder, der beretter om informationerne via Twitter.

Her skriver han: “Partiledere indkaldt til forhandlinger i Statsministeriet i morgen kl 12. Uden bagkant, så kan godt blive en lang omgang;” lyder det fra Hans Redder.

Selvom vi først i morgen forventer, at der er nyt omkring en langsigtet genåbningsplan, så har Mette Frederiksen tidligere nævnt påsken som et skæringspunkt for blandt andet de liberale erhverv. Så det er ikke utænkeligt, at danskerne igen kan få klippet deres hår fra den 6. april.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.06.21 Politik
  Her er de nye rejsevejledninger

  Udenrigsministeriet opdaterer ugentligt rejsevejledningerne for EU og Schengenlandene på baggrund af de seneste smittetal fra Statens Serum Institut. Nedenfor er et overblik over, hvad der er gældende fra lørdag den 26. juni kl. 16.

 • 18.06.21 Politik
  Ny politisk aftale: 850 millioner til udvikling af grønne brændstoffer

  CO2-neutrale løsninger inden for blandt andet den tunge transport er afgørende for at komme i mål med den grønne omstilling. Derfor afsætter regeringen og et bredt flertal i Folketinget nu 850 mio. kroner til udviklingen af Power-to-X-teknologier, der skal gøre det muligt i stor skala at omdanne grøn strøm til brint og andre bæredygtige brændstoffer, der kan bruges i skibe, fly, lastbiler og den tunge industri.

 • 15.06.21 Politik
  Regeringen sender 45 mio. kr. til det nordlige Syrien

  Som et led i arbejdet i Task Force Evakuering giver Danmark et humanitært bidrag på 45 mio. kr. til det nordlige Syrien.

 • 15.06.21 Politik
  Nyt fra Veganerpartiet: Vælger ny ledelse

  I weekenden afholdte Veganerpartiet landsmøde i Nyborg. Her blev den nye landsledelse valgt, og processen om at finde ny frontfigur for partiet sat i gang.

 • 11.06.21 Politik
  Skatteministerium lader svindelsager forælde

  Borgere og virksomheder kan med forsæt eller ved grov uagtsomhed afgive urigtige eller vildledende oplysninger til brug for skattekontrollen for at unddrage at betale skat eller afgifter. I så fald kan de straffes med bøde eller fængsel. Skatteministeriet har opgjort, at ca. hver 10. virksomhed bevidst angiver skat og moms forkert.