Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Regionale vækstteams skal skabe vækst og arbejdspladser i hele Danmark

Infrastruktur

02/3/21 10:02

Theis

Syv regionale vækstteams skal komme med anbefalinger til, hvordan regeringen bedst investerer i lokale erhvervsfyrtårne, så landet kommer godt igennem coronakrisen. 500 millioner kroner skal følge op på arbejdet.

I løbet af corona-krisen har et bredt net af hjælpepakker holdt hånden under danske virksomheder og arbejdspladser, men det er også afgørende at styrke erhvervsudviklingen på længere sigt. Derfor ønsker regeringen sammen med Folketingets partier at få anbefalinger til, hvordan der bedst sættes gang i væksten, så der skabes flere arbejdspladser i hele Danmark.

De syv regionale vækstteams består af stærke lokale repræsentanter fra erhvervslivet, fagbevægelsen, kommunerne, de tværkommunale erhvervshuses bestyrelser og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. I fællesskab skal de undersøge, hvordan der bedst investeres i at opdyrke lokale erhvervsfyrtårne, som kan genstarte væksten i de enkelte landsdele. De syv vækstteams skal også se på andre tiltag og særlige lokale erhvervspotentialer rundt om i landet.

Annonce