En historisk stor Europabevægelse genvælger Stine Bosse som landsformand

Politik

29/04/2017 17:50

Maja Kirstine Andersen

Europabevægelsens medlemmer har i dag enstemmigt genvalgt Stine Bosse som formand for Europabevægelsen på deres landsmøde i Aarhus. Det er et landsmøde, der summer af optimisme og tro på fremtiden. Europabevægelsen har netop rundet de 2000 medlemmer.

”Jeg er utrolig stolt over, at jeg i endnu et år kan stå i spidsen for en Europabevægelse, der bliver større og stærkere for hver dag. Vi Vil Europa, og der bliver mere og mere brug for os," siger Stine Bosse, der er genvalgt som landsformand for Europabevægelsen.

Hun opfordrer til at stå sammen om styrken ved det europæiske samarbejde.

Ny Europa-sektion på DenOffentlige

Europa-debatten er blevet historisk væsentlig. Derfor kan du på DenOffentlige.dk/europaeisk-samarbejde finde en selvstændig sektion, der debatterer og formidler fra debatten om Europa og det europæiske samarbejde.

Vores Europasektion skabes i samarbejde med udgiverne på DenOffentlige.

"Efter Brexit og valget af Trump er medlemmerne strømmet til Europabevægelsen, og det bekræfter mig i, at herhjemme er vi stadig mange, som vil det europæiske fællesskab og mange, som gør modstand mod de nationalistiske og protektionistiske tendenser. Tiden er for alvor inde til at fremme den europæiske fællesskabsfølelse blandt danskerne, så befolkningens i forvejen store opbakning til EU stiger,” lyder det fra Stine Bosse.               

Jens Boe-Andersen, EU-chef i Dansk Metal blev genvalgt som næstformand, mens Jens-Kristian Lütken, medlem af Borgerrepræsentationen for Venstre, blev valgt som ny næstformand. Han overtager posten fra Morten Løkkegaard, medlem af Europa-Parlamentet for Venstre, som efter to år på posten stopper som næstformand i Europabevægelsen. 

Mest Læste

Annonce